Hvordan installerer jeg et eSIM på min Google Pixel-enhed?

Det er ikke alle Google Pixel-modeller, der er eSIM-kompatible, så det er en god idé at tjekke, at din enhed understøtter eSIM, før du går i gang. Følg trinene i denne artikel for at kontrollere, om din Pixel-enhed understøtter eSIM.

Når du har bekræftet, at din Google Pixel-enhed er eSIM-kompatibel og oplåst af operatøren, kan du følge disse trin for at konfigurere et eSIM.

I. Forberedelse

1. LOG IND på din Airalo-konto.
  2. Gå til Mine eSIMs.
  3. Tryk på knappen Oplysninger på det eSIM, du ønsker at installere.
  4. Tryk på “Installer eSIM/Adgangsdata”
  5. Vælg din foretrukne installationsmetode ved at trykke på Direkte, QR-kode eller Manuel. For QR-kode eller manual skal du bruge en anden enhed til at vise QR-koden eller kopiere installationskoden.

II. Direkte installering

1. I Airalo-appen, Gå til Mine eSIMs.
  2. Tryk på knappen Oplysninger på det eSIM, du ønsker at installere.
  3. Tryk på “Installer eSIM/Adgangsdata”
  4. TAP på Direct, og derefter TAP Installer eSIM.

5. Tryk på Ja.
  6. Når eSIM er blevet installeret, skal du gå til Indstillinger
  7. TAP Netværk og internet.
  8. Det er ikke alle Google Pixel-modeller, der er eSIM-kompatible, så det er en god idé at tjekke, at din enhed understøtter eSIM, før du går i gang.
  9. Tryk på det eSIM, du har installeret.
  10. Slå knapperne for Mobildata og Roamingtil.

III. Installation af QR-kode

1. I Indstillinger, tryk på Netværk og Internet.
  2. Tryk på + ved siden af SIMs.
  3. TAP Vil du downloade et SIM-kort i stedet?
  4. TRYK på Næste, og SCAN QR-koden , som du finder i eSIM-oplysningerne i Airalo-appen.
  5. TAP Download for at installere eSIM.
  6. Når download af eSIM er færdig, skal du gå til Indstillinger.
  7. Slå knappen for eSIM til for at sikre, at eSIM er aktivt.
  8. Slå knapperne for Mobildata og Roamingtil.

IV. Manuel installering

1. I Indstillinger, tryk på Netværk og Internet.
  2. Tryk på + ved siden af SIMs.
  3. TAP Vil du downloade et SIM-kort i stedet?
  4. Tryk på Næste, og tryk på Har du brug for hjælp?
  5. Tryk på indtast den manuelt, og indtast eller indsæt koden , som du finder i eSIM-oplysningerne i Airalo-appen.
  6. Tryk på Fortsæt for at installere eSIM.
  7. Når eSIM er installeret, skal du trykke på Indstillinger.
  8. Slå knappen for eSIM til for at sikre, at eSIM er aktivt.
  9. Slå knapperne for Mobildata og Roamingtil.

Din eSIM-profil skulle nu være installeret på din Google Pixel-enhed.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores supportteam, vi hjælper dig gerne!