Hvordan installerer jeg et eSIM på min Samsung Galaxy-enhed?

Det er ikke alle Samsung Galaxy-modeller, der er eSIM-kompatible, så det er en god idé at tjekke, at din enhed understøtter eSIM, før du går i gang. Følg trinene i denne artikel for at kontrollere, om din Galaxy-enhed understøtter eSIM.

Når du har bekræftet, at din Samsung Galaxy-enhed er eSIM-kompatibel og oplåst af operatøren, kan du følge disse trin for at konfigurere et eSIM.

I. Forberedelse

1. LOG IND på din Airalo-konto.
  2. Gå til Mine eSIMs.
  3. Tryk på knappen Oplysninger på det eSIM, du ønsker at installere.
  4. TAP Installer eSIM/adgangsdata.
  5. Vælg din foretrukne installationsmetode ved at trykke på Direkte, QR-kode eller Manuel. For QR-kode eller manual skal du bruge en anden enhed til at vise QR-koden eller kopiere installationskoden.

II. Direkte installering

1. I Airalo-appen, Gå til Mine eSIMs.
  2. Tryk på knappen Oplysninger på det eSIM, du ønsker at installere.
  3. Tryk på “Installer eSIM/Adgangsdata”
  4. Tryk på Direkte, og tryk derefter på Installer eSIM.
  5. Tryk på Tillad.
  6. Når eSIM er blevet installeret, skal du gå til Indstillinger
  7. TAP Forbindelse.
  8. Tryk på SIM-manager.
  9. Tryk på Mobildata, og vælg det eSIM, du har installeret.

III. Manuel installering

1. Gå til Indstillinger
  2. TRYK PÅ Forbindelser.
  3. Tryk på SIM-manager.
  4. TAP Tilføj eSIM.
  5. Tryk på Scan QR-kode fra tjenesteudbyder.
  6. Tryk på Indtast Aktiveringskode.
  7. Indtast aktiveringskoden, som du finder i eSIM-oplysningerne i Airalo-appen.
  8. TAP Tilslut.
  9. Tryk på Tilføj.
  10. Når eSIM er installeret, vil du blive ført til siden Indstillinger.
  11. Rul ned, og tryk på Mobildata.
  12. Vælg det eSIM, du har installeret.

IV. Installation af QR-kode

1. Gå til Indstillinger
  2. TRYK PÅ Forbindelser.
  3. Tryk på SIM-manager.
  4. TAP Tilføj eSIM.
  5. Tryk på Scan QR-kode fra tjenesteudbyder.
  6. SCAN den QR-kode, der findes i eSIM-oplysningerne i Airalo-appen.
  7. TAP Tilføj.
  8. Når eSIM er installeret, vil du blive ført til siden Indstillinger.
  9. Rul ned, og tryk på Mobildata.
  10. Vælg det eSIM, du har installeret.

Din eSIM-profil skulle nu være installeret på din Samsung Galaxy-enhed.