Hvordan kan jeg finde et eSIM til min destination?

Airalo tilbyder eSIMs til destinationer over hele kloden. Vores eSIMs er kategoriseret efter dækning i følgende:

• Land
  • Region
  • Global

For at finde et eSIM til din destination skal du gå til vores websted eller app (iOS og Android) og indtaste din destination i søgefeltet. Alternativt kan du navigere gennem alle lande og regioner på listen.

For regionale og globale eSIMs skal du kontrollere DÆKNING for at sikre, at din destination er inkluderet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte support. Vi vil meget gerne hjælpe dig.