Hvordan tjekker jeg, om min Android-enhed understøtter eSIM?

Om en enhed er eSIM-kompatibel afhænger af, om producenten inkluderer et eSIM i deres enheder. Derfor har vi en liste over eSIM-kompatible enheder for nem kontrol.

Der er dog nogle tilfælde, hvor en enhed ikke understøtter eSIM-teknologi, selv om den er angivet som eSIM-kompatibel.

Android er et open source-operativsystem, hvilket betyder, at enhver producent af mobilenheder eller operatør kan tilpasse det. I nogle lande og områder kan der være modeller uden eSIM-funktion. Eller den mobiloperatør, du har købt din enhed af, har måske ikke aktiveret eSIM-funktionen.

Følg nedenstående trin for at tjekke, om din Android-enhed understøtter eSIM-teknologi. Vær opmærksom på, at trinene muligvis ikke gælder for din enhed. Den bedste måde at bekræfte eSIM-kapacitet på er stadig gennem din enhedsproducent, leverandør eller primære operatør.

På Samsung Galaxy-enheder:

1. Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på Forbindelser.
  2. Tryk på SIM-manager.
  3. Hvis Tilføj eSIM er tilgængelig, understøtter din enhed sandsynligvis eSIMs.

Husk at kontakte din udbyder eller enhedsproducent for at bekræfte, om ovenstående trin er mulige for din enhed.

For Google Pixel-enheder:

1. Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på Netværk og internet.
  2. Tryk på + ved siden af SIM.
  • Hvis siden Opret forbindelse til mobilnetværk har en mulighed for at "Downloade et SIM-kort i stedet?", er din enhed eSIM-kompatibel.

Husk at kontakte din udbyder eller enhedsproducent for at bekræfte, om ovenstående trin er mulige for din enhed.

For andre Android-enheder:

1. INDTAST *#06# og tryk på opkaldsknappen.
  2. Hvis din enhed er eSIM-kompatibel, bør du kunne se enhedens unikke identifikationsnummer for eSIM (EID).

Din enhed skal også være mobillåst for at bruge et eSIM. Det giver dig mulighed for at bruge flere SIM-kort og/eller eSIM-kort fra forskellige mobiloperatører. Følg disse trin for at tjekke, om din Android-enhed er låst op.

1. Fjern telefonens SIM-kort.
  2. Udskift SIM-kortet med et andet SIM-kort fra en anden operatør.
  3. Du kan nu se, at mobiloperatørens navn øverst på din startskærm har ændret sig.
  4. Ring nu op.

Hvis opkaldet forbindes, er din telefon låst op. Hvis du ikke kan foretage et opkald lige nu, er telefonen låst til den første mobiloperatør. I dette øjeblik kan du også se en meddelelse på skærmen om, at telefonen er låst.

Husk at tjekke med producenten af din enhed, leverandøren eller den primære operatør for at bekræfte eSIM-kapaciteten, hvis du stadig er i tvivl.