Hvad er Airalos loyalitetsprogram?

Airalos loyalitetsprogram belønner brugerne for hvert eSIM-køb. Nye brugere starter som Rejsende og optjener 5 % cashback. De kan forbedre deres position i loyalitetssystemet og låse op for yderligere fordele med hvert køb. Det højest tilgængelige niveau er Platin-rejsende, som giver 10 % cashback. 

Cashback-belønninger krediteres som Airmoney på brugernes konti. Airmoney er en digital valuta, der svarer til en procentdel af transaktionsværdien. Mængden af Airmoney, der tildeles, varierer afhængigt af brugerens medlemsniveau i loyalitetsprogrammet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er de forskellige niveauer i loyalitetsprogrammet?

  1. Rejsende: Nye brugere modtager en Airmoney-belønning på 5 %.

  2. Sølvrejsende: Når en bruger har brugt 20,00 USD (eller tilsvarende), modtager de en Airmoney-belønning på 6 % for hvert køb.
  3. Guldrejsende: Når en bruger har brugt 70,00 USD (eller tilsvarende), modtager de en Airmoney-belønning på 7 % for hvert køb.
  4. Platinrejsende: Når en bruger har brugt 200,00 USD (eller tilsvarende), modtager de en Airmoney-belønning på 10 % for hvert køb.

Bemærk, at Airmoney-belønninger automatisk krediteres brugernes konti baseret på deres medlemsniveauer og tilsvarende transaktionsbeløb. Derudover kan Airmoney ikke belønnes, hvis en rabatkupon eller henvisningsbelønning anvendes på købet. 

Derudover er Airmoney noteret i amerikanske dollar (USD). Airalo bruger en tredjepartstjeneste til at beregne valutakurser - beløbene for at nå hvert medlemsniveau kan variere for andre valutaer.

Skal man registrere sig til loyalitetsprogrammet?

For at deltage i loyalitetsprogrammet er det nødvendigt at registrere sig som Airalo-bruger (via app eller hjemmeside). Når du har oprettet en konto, vil du automatisk begynde at optjene fordele baseret på dine transaktioner.

Skal man registrere sig til loyalitetsprogrammet?

Ved at deltage i loyalitetsprogrammet kan du få forskellige fordele, herunder at modtage Airmoney som cashback for dine transaktioner. Cashback-procenterne varierer afhængigt af dit medlemsniveau.

Programmet består af fire medlemsniveauer: Rejsende, Sølvrejsende, Guldrejsende og Platinrejsende. Hvert niveau tilbyder en bestemt cashback-procent: henholdsvis 5 %, 6 %, 7 % og 10 %. Efterhånden som du kommer op i medlemsniveauerne, kan du få adgang til yderligere fordele, såsom at opfylde specifikke forbrugskrav og eksklusive kampagner, der gør det lettere for dig at stige til det næste medlemsniveau.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores supportteam, så hjælper vi dig gerne!

Relaterede spørgsmål

Andre emner

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt os, så vender vores kundesupportteam tilbage til dig så hurtigt som muligt.
Send os en besked
Copyright Airalo © 2021
  • x