Hvad skal jeg gøre, hvis eSIM ikke kan aktiveres på min iOS-enhed?

Nogle gange kan et eSIM sætte sig fast, når det skal aktiveres på en iOS-enhed. Dette sker normalt, når du har installeret et eSIM, men endnu ikke er ankommet til dit destinationsland/-område.  Du kan være helt tryg ved, at eSIM-kortet er fuldt installeret, selv om det viser "aktivering" eller "aktiveringsfejl". Aktiveringsprocessen afsluttes, når du når frem til din destination og er inden for netværkets dækningsområde. Her er nogle skærmbilleder til reference: Husk, at selv hvis eSIM ikke aktiveres, bør du stadig kunne bruge andre funktioner, der ikke er afhængige af netværksforbindelse.  Når du ankommer til din destination, og enheden er inden for netværkets dækningsområde, bør dit eSIM aktiveres, og du kan begynde at bruge det. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores supportteam, vi hjælper dig gerne!