Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan slette et Airalo eSIM på min Samsung Galaxy S22?

Nogle Samsung Galaxy S22-brugere har indberettet et problem, hvor de ikke kan slette en Airalo eSIM-profil fra deres enhed, eller hvor SIM-administratoren ikke kan indlæses på grund af en softwarefejl.  Dette problem kan være frustrerende, men bare rolig — der findes løsninger, som kan hjælpe dig med at administrere dine eSIMs, indtil Samsung udsender en softwareopdatering, der løser problemet. Tjek for softwareopdateringer. Hvis en opdatering er tilgængelig, bedes du downloade og installere den.
  1. Gå til Indstillinger.
  2. RUL NED og TRYK PÅ Softwareopdatering.
  3. TRYK PÅ Download og installer.
Fjern/tilføj et fysisk SIM-kort. Dette vil tvinge SIM-manageren til at genindlæse.
  1. INDSÆT SIM-fjernelsesstiften i hullet for at frigøre bakken.
  2. TRÆK forsigtigt bakken ud af bakkeåbningen.
  3. SØRG for, at der er et fysisk SIM-kort i bakken.
  4. INDSÆT bakken tilbage i bakkeåbningen.
Genstart din enhed. En simpel genstart kan løse alle tekniske problemer.
  1. TRYK og HOLD nede på sidetasten og knappen til at skrue ned for lydstyrken.
  2. Tryk på Genstart.
  3. TRYK på muligheden Genstart igen.
Nulstil netværksindstillingerne. Dette nulstiller alle netværksindstillinger, herunder wi-fi, mobildata og Bluetooth.
  1. Gå til Indstillinger.
  2. RUL NED og TRYK Generel administration.
  3. Tryk på Genstart.
  4. Tryk på Nulstil netværksindstillingerne.
  5. TRYK PÅ Nulstil indstillingerne for at bekræfte.
Hvis problemet med sletning af Airalo eSIM fortsætter efter ovenstående løsninger, bedes du kontakte Samsung eller din operatør, da problemet kan være relateret til enhedens software. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores supportteam, vi hjælper dig gerne!