Hvad er globalt eSIM Discover+?

Discover+ Global eSIM giver brugerne mulighed for at holde forbindelsen til venner, familie og kolleger over hele verden med data, opkald og sms'er. Dette eSIM giver også øjeblikkelig og en økonomisk overkommelig global forbindelse til rejsende, når og hvor som helst de har brug for det. Denne artikel indeholder vigtige oplysninger, så du kan mest muligt ud af fordelene ved at holde forbindelsen, når du er i udlandet. 

  1. Følger der et telefonnummer med? Ja, der følger et telefonnummer med. Hvert globalt eSIM Discover+ indeholder et internationalt telefonnummer med base i Østrig. Ved at tilføje den relevante landekode, når du deler dit eSIM-telefonnummer, opnår du problemfri kommunikation. Landekoden for Østrig er +43, og den skal angives ved alle indgående opkald og sms'er, uanset om de er lokale eller internationale.
  2. Kan jeg foretage telefonopkald? Ja, du kan foretage og modtage telefonopkald. Når du foretager opkald med globalt eSIM Discover+, skal du sørge for, at det opkaldte nummer begynder med den korrekte landekode. Hvis en bruger f.eks. er i Japan og vil ringe til en person i Filippinerne, skal vedkommende sætte Filippinernes landekode (+63) foran modtagerens nummer, før der ringes op. Hvis du ikke gør det, kan det resultere i mislykkede opkald.
  3. Kan jeg sende tekstbeskeder? Ja, du kan sende og modtage tekstbeskeder (SMS). Når du sender en SMS med globalt eSIM Discover+, er det vigtigt at indlede modtagerens telefonnummer med den relevante landekode. Dette trin sørger for en vellykket levering af SMS-beskeder. Ellers kan beskederne ikke blive leveret.
  4. Kan jeg købe en fyld op-pakke? Ja, du kan købe en fyld-op til dit eSIM. Det er muligt at købe pakker med data, opkald og sms, men det er ikke muligt udelukkende at købe data, tale eller sms. Modtagelse af indgående tekstbeskeder (SMS) trækkes ikke fra den tilgængelige SMS-saldo. Hvis en brugers resterende opkaldsminutter når nul, kan indgående opkald ikke modtages. Derudover vil opkald, der kun varer nogle sekunder, blive rundet op til et helt minut.
  5. Kan jeg spore mit forbrug? Du kan spore dit forbrug af data, opkald og sms i Airalo-appen eller på hjemmesiden.
  6. Er der nogen landerestriktioner? Du kan se listen over de understøttede lande på siden med produktoplysninger for globale eSIM Discover+.
  7. Fungerer det på alle eSIM-kompatible enheder? Globale eSIM Discover+ fungerer uden problemer på alle enheder, der understøtter eSIM og har oplåst netværk.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores supportteam, vi hjælper dig gerne!

Relaterede spørgsmål

Andre emner

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt os, så vender vores kundesupportteam tilbage til dig så hurtigt som muligt.
Send os en besked
Copyright Airalo © 2021
  • x