Hvor kan jeg finde mit ICCID-nummer til eSIM?

Når du kontakter vores supportkanaler og har brug for hjælp med dit eSIM, vil vores supportteam bede dig om at oplyse ICCID-nummeret på det pågældende eSIM.

ICCID-nummeret står for Integrated Circuit Card ID (integreret kredsløbskort-ID). Det er et 20-cifret nummer, der starter med 89XXXXXXXXXXXXXXXX og slutter med et tilfældigt ekstra tal. ICCID er et globalt unikt serienummer — en unik signatur, der identificerer eSIM-kortet.

Hvis du ikke har det, kan ICCID-nummeret til eSIM hentes fra vores mobilapplikation eller vores hjemmeside ved at følge nedenstående trin:

Airalos mobilapplikation:

1. Log ind på din Airalo-konto (hvis du har mere end én konto hos Airalo, skal du sørge for at logge ind med den konto, du brugte, da du købte det pågældende eSIM)

2. Gå til Mine eSIMs (Sørg for, at du er logget ind på din Airalo-konto, som du brugte, da du købte det pågældende eSIM)

3. Tryk på Oplysninger på det pågældende eSIM.

4. Tryk på kopiikonet ved siden af ICCID-nummeret

5. Indsæt det i e-mailen eller chatsamtalen.

Airalos hjemmeside:

1. Log venligst ind på din Airalo-konto (Hvis du har mere end én konto hos Airalo, skal du sørge for at logge ind med den konto, der blev brugt, da du købte eSIM.)
  2. Gå til Mine eSIMs (Sørg for, at du er logget ind på din Airalo-konto, som du brugte, da du købte det pågældende eSIM.)
  3. Klik på Detaljer på det pågældende eSIM.
  4. Klik på kopiikonet ved siden af ICCID-nummeret
  5. Indsæt det i e-mailen eller chatsamtalen.