Hvordan indstiller jeg en datagrænse på min Android-enhed?

Setting a mobile data limit on your Android device helps you reduce your data usage. You can select the billing cycle, add the data limit, set a warning before hitting the limit, and more. Follow these steps to learn how to set your mobile data limit. For Samsung Galaxy devices:

1. Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på Forbindelser.
  2. Tryk på Dataforbrug.
  3. SØRG for, at mobildata er tændt, og tryk derefter på Afregningscyklus og dataadvarsel.
  4. Tryk på Start faktureringscyklus, og INDSTIL datoen baseret på din ankomst til destinationslandet.
  5. AKTIVER Indstil dataadvarsel og angiv dataadvarslen i tal. Hvis din eSIM-pakke for eksempel har 10 GB, kan du indstille en dataadvarsel på 8 GB.
  6. AKTIVER Indstil datagrænse og angiv datagrænsen i tal. Denne indstilling slukker for mobildata, når du når den angivne grænse.

For Google Pixel devices:

1. Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på Netværk og internet.
  2. TRYK PÅ SIMs.
  3. SØRG for, at mobildata er tændt, og tryk derefter på Dataadvarsel og -grænse.
  4. Tryk på Cyklus for brug af mobildata, og INDSTIL datoen baseret på din ankomst til destinationslandet.
  5. AKTIVER Indstil dataadvarsel og angiv dataadvarslen i tal. Hvis din eSIM-pakke for eksempel har 10 GB, kan du indstille en dataadvarsel på 8 GB.
  6. AKTIVER Indstil datagrænse og angiv datagrænsen i tal. Denne indstilling slukker for mobildata, når du når den angivne grænse.