Hvordan indstiller jeg en datagrænse på min Android-enhed?

Ved at indstille en mobildatagrænse på din Android-enhed kan du reducere dit dataforbrug. Du kan vælge faktureringscyklus, tilføje datagrænse, indstille en advarsel, inden grænsen nås, og meget mere. Følg disse trin for at lære, hvordan du indstiller din mobildatagrænse. På Samsung Galaxy-enheder:
  1. Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på Forbindelser.
  2. Tryk på Dataforbrug.
  3. SØRG for, at mobildata er tændt, og tryk derefter på Afregningscyklus og dataadvarsel.
  4. Tryk på Start faktureringscyklus, og INDSTIL datoen baseret på din ankomst til destinationslandet.
  5. AKTIVER Indstil dataadvarsel og angiv dataadvarslen i tal. Hvis din eSIM-pakke for eksempel har 10 GB, kan du indstille en dataadvarsel på 8 GB.
  6. AKTIVER Indstil datagrænse og angiv datagrænsen i tal. Denne indstilling slukker for mobildata, når du når den angivne grænse.
For Google Pixel-enheder:
  1. Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på Netværk og internet.
  2. TRYK PÅ SIMs.
  3. SØRG for, at mobildata er tændt, og tryk derefter på Dataadvarsel og -grænse.
  4. Tryk på Cyklus for brug af mobildata, og INDSTIL datoen baseret på din ankomst til destinationslandet.
  5. AKTIVER Indstil dataadvarsel og angiv dataadvarslen i tal. Hvis din eSIM-pakke for eksempel har 10 GB, kan du indstille en dataadvarsel på 8 GB.
  6. AKTIVER Indstil datagrænse og angiv datagrænsen i tal. Denne indstilling slukker for mobildata, når du når den angivne grænse.