Hvordan kan jeg spare på dataforbruget på min Android-enhed?

Android-enheder har en funktion til datasparing, som giver brugerne mulighed for at styre, hvilke apps der kan få adgang til data i baggrunden og forgrunden. Baggrundsapps bruger meget data, så styring af deres adgang kan hjælpe dig med at spare på dataforbruget. Sådan gør du det.

På Samsung Galaxy-enheder:

1. Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på Forbindelser.
  2. Tryk på Dataforbrug.
  3. Tryk på Datasparing.
  4. Tryk på kontakten ud for Tænd nu for at aktivere funktionen datasparing.

Du kan også vælge, hvilke apps der kan fortsætte med at bruge mobildata, når Databesparelse er aktiveret. Tryk på Tilladt at bruge data, mens Databesparelse er aktiveret, og tryk derefter på kontakten ved siden af app'en/apperne for at give tilladelse. Til Google Pixel-enheder:

1. Åbn appen Indstillinger, og tryk derefter på Netværk og internet.
  2. Tryk på Datasparing.
  3. Tryk på kontakten ved siden af Brug datasparing for at aktivere funktionen Datasparing.

Du kan også vælge, hvilke apps der kan fortsætte med at bruge mobildata, når Datasparing er aktiveret. Tryk på Ubegrænset data, og tryk derefter på kontakten ved siden af den eller de apps, du vil give tilladelse.