Hvordan kan jeg spare på dataforbruget på min iOS-enhed?

Aktivering af lav datatilstand

Apple-brugere med iOS 13 og nyere kan aktivere lav datatilstand for at begrænse og spare mobildata. Low Data-tilstand er tilgængelig for mobilnetværk og wi-fi, og du kan aktivere dem uafhængigt af hinanden.

Følg disse trin for at komme i gang, og husk, at din operatør kan have forskellige indstillinger for lav datatilstand.

1. Gå til Indstillinger og tryk på Mobildata.
  2. Tryk på dit foretrukket SIM.
  3. Tryk på Datatilstand.
  4. AKTIVER Lav datatilstand.

Deaktivering af Wi-Fi Assist og iCloud Backup

Wi-fi-assistance og iCloud-backup kan være aktiveret som standard. Hvis du ikke ønsker, at din iOS-enhed skal forblive forbundet til internettet, når du har en dårlig wi-fi-forbindelse, kan du deaktivere wi-fi-assistance. Samtidig kan deaktivering af iCloud-backup hjælpe dig med at minimere dit dataforbrug.

1. Gå til Indstillinger og tryk på Mobildata.
  2. RUL ned, og DEAKTIVER Wi-fi-assistance og iCloud-backup.