Kan jeg geninstallere et eSIM?

Nej, eSIMs kan typisk ikke geninstalleres. Vi anbefaler kraftigt, at du ikke fjerner eSIMs, som du stadig har til hensigt at bruge.

Når et eSIM er fjernet fra din enhed, kan du opleve eb fejl, når du prøver at downloade det igen. Du skal købe, installere og aktivere et nyt eSIM for at få adgang til mobilnetværk på din destination.

Vi anbefaler at deaktivere dit eSIM midlertidigt, når du ikke bruger det. Please note, your validity period is not paused when you temporarily disable your eSIM.

Hvorfor du ikke bør fjerne et eSIM, som du stadig vil bruge

I modsætning til traditionelle fysiske SIM-kort, der kan byttes mellem enheder, er eSIMs bundet til enhedens hardware og kan ikke nemt overføres eller geninstalleres.

Når et eSIMs gyldighedsperiode slutter, eller det løber tør for data, kan du stadig fylde dette eSIM op med en ny datapakke. For at købe en opfyldning skal du trykke på Mine eSIMs > FYLD OP og vælge den pakke, du vil købe.

Hvorfor du måske vil deaktivere dit eSIM midlertidigt

Midlertidig deaktivering af et eSIM kan hjælpe dig med at spare data, når du ikke bruger dit eSIM aktivt. Dette forhindrer også dit eSIM i at forbruge data i baggrunden, hvilket kan være særligt nyttigt, når du rejser, eller når du har dataabonnementer med begrænsninger.

Sådan deaktiveres et eSIM midlertidigt på iOS-enheder:

1. Gå til Indstillinger > Mobilnetværk > SIM-kort.
2. Rul til og vælg det relevante eSIM.
3. Deaktiver Slå denne forbindelse til.

Sådan deaktiveres et eSIM midlertidigt på Android-enheder:

1. Gå til Indstillinger > SIM-kort og mobilnetværk.
2. Rul til Administrer eSIM, og vælg det relevante eSIM.
3. Vælg Deaktiver ved "Deaktiver mobilabonnement".

Husk, at deaktivering af eSIM ikke deaktiverer det permanent. Dit eSIM sættes i dvaletilstand, indtil du vælger at genaktivere det.

Hvis du oplever problemer med dit eSIM eller har spørgsmål til administrationen af det, bedes du kontakte vores supportteam. Vi vil meget gerne hjælpe dig.