Kan jeg installere det samme eSIM på flere enheder?

eSIMs er designet til brug på en enkelt enhed. De kan ikke installeres eller geninstalleres på flere enheder.

Når du har aktiveret et eSIM på en bestemt enhed, bliver det bundet til den pågældende enhed og kan ikke overføres til en anden enhed. Denne begrænsning sikrer, at dit eSIM forbliver forbundet med den tilsigtede bruger og enhed på en sikret måde.

Hvis du fjerner dit eSIM fra din enhed af en eller anden grund, hvis du f.eks. opgraderer til en ny enhed eller ved fejlfinding af problemer, vil du ikke være i stand til at geninstallere det - hverken på den samme eller nogen anden enhed. Du skal købe et nyt eSIM for at oprette forbindelse til et mobilnetværk på din enhed.

Sørg for, at du kun installerer et eSIM på den enhed, du har til hensigt at bruge i dit eSIMs gyldighedsperiode.

Hvis du har brug for mere hjælp, bedes du kontakte vores supportteam. Vi vil meget gerne hjælpe dig.