Τι είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης της Airalo;

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Airalo επιβραβεύει τους χρήστες για κάθε αγορά eSIM. Οι νέοι χρήστες ξεκινούν ως Ταξιδιώτες, και κερδίζουν 5% επιστροφή μετρητών. Μπορούν να βελτιώσουν τη θέση τους στο σύστημα επιβράβευσης και να ξεκλειδώσουν πρόσθετα προνόμια με κάθε αγορά. Το υψηλότερο επίπεδο είναι ο Πλατινένιος Ταξιδιώτης, που προσφέρει 10% επιστροφή μετρητών. 

Οι ανταμοιβές επιστροφής μετρητών πιστώνονται ως Airmoney στο λογαριασμό του χρήστη. Το Airmoney είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που ισοδυναμεί με ένα ποσοστό της αξίας της συναλλαγής. Το ποσό του Airmoney που απονέμεται ποικίλλει ανάλογα με το επίπεδο συμμετοχής του χρήστη στο πρόγραμμα επιβράβευσης.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι τα διάφορα επίπεδα του προγράμματος επιβράβευσης;

  1. Ταξιδιώτης: Οι νέοι χρήστες λαμβάνουν επιβράβευση 5% σε Airmoney.

  2. Ασημένιος Ταξιδιώτης: Μόλις ένας χρήστης ξοδέψει 20,00 $ σε δολάρια ΗΠΑ (ή το ισοδύναμο ποσό), λαμβάνει 6% ανταμοιβή σε Airmoney για κάθε αγορά.
  3. Χρυσός Ταξιδιώτης: Μόλις ένας χρήστης ξοδέψει 70,00 $ σε δολάρια ΗΠΑ (ή το ισοδύναμο ποσό), λαμβάνει 7% ανταμοιβή σε Airmoney για κάθε αγορά.
  4. Πλατινένιος Ταξιδιώτης: Μόλις ένας χρήστης ξοδέψει 200,00 $ σε δολάρια ΗΠΑ (ή το ισοδύναμο ποσό), λαμβάνει 10% ανταμοιβή σε Airmoney για κάθε αγορά.

Λάβε υπόψη ότι οι ανταμοιβές Airmoney πιστώνονται αυτόματα στο λογαριασμό του χρήστη με βάση το βαθμό μέλους και τα αντίστοιχα ποσά συναλλαγών. Επιπλέον, δεν χορηγείται Airmoney εάν στην αγορά έχει χρησιμοποιηθεί εκπτωτικό κουπόνι ή ανταμοιβή παραπομπής. 

Επιπλέον, το Airmoney εκφράζεται σε δολάρια ΗΠΑ (USD). Η Airalo χρησιμοποιεί μια τρίτη υπηρεσία για τον υπολογισμό των συναλλαγματικών ισοτιμιών - τα ποσά για την επίτευξη κάθε επιπέδου μέλους ενδέχεται να διαφέρουν για άλλα νομίσματα.

Απαιτείται εγγραφή για το πρόγραμμα επιβράβευσης;

Η εγγραφή ως χρήστης της Airalo (μέσω της εφαρμογής ή του ιστότοπου) είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης. Μόλις δημιουργήσεις λογαριασμό, θα αρχίσεις αυτόματα να κερδίζεις προνόμια με βάση τις συναλλαγές σου.

Απαιτείται εγγραφή για το πρόγραμμα επιβράβευσης;

Με την ένταξή σου στο πρόγραμμα επιβράβευσης, μπορείς να απολαμβάνεις διάφορα προνόμια, όπως η λήψη Airmoney ως επιστροφή μετρητών για τις συναλλαγές σου. Τα ποσοστά επιστροφής χρημάτων διαφέρουν ανάλογα με το βαθμό μέλους.

Το πρόγραμμα αποτελείται από τέσσερα επίπεδα μέλους: Ταξιδιώτης, Ασημένιος Ταξιδιώτης, Χρυσός Ταξιδιώτης και Πλατινένιος Ταξιδιώτης. Κάθε επίπεδο προσφέρει ένα ξεχωριστό ποσοστό επιστροφής χρημάτων: 5%, 6%, 7% και 10%, αντίστοιχα. Καθώς προχωράς στα επίπεδα μέλους, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε πρόσθετα προνόμια, όπως η εκπλήρωση συγκεκριμένων απαιτήσεων δαπανών και αποκλειστικές προσφορές που διευκολύνουν την προαγωγή σου στην επόμενη βαθμίδα μέλους.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μαςκαι θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Σχετικές ερωτήσεις

Άλλα θέματα

Χρειάζεσαι ακόμα βοήθεια;

Επικοινώνησε μαζί μας και η ομάδα υποστήριξης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σου αμέσως.
Στείλε μας ένα μήνυμα
Πνευματικά δικαιώματα Airalo © 2021
  • x