Τι είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης της Airalo;

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Airalo επιβραβεύει τους χρήστες για κάθε αγορά eSIM. Οι νέοι χρήστες ξεκινούν ως Ταξιδιώτες, και κερδίζουν 5% επιστροφή μετρητών. Μπορούν να βελτιώσουν τη θέση τους στο σύστημα επιβράβευσης και να ξεκλειδώσουν πρόσθετα προνόμια με κάθε αγορά. Το υψηλότερο επίπεδο είναι ο Πλατινένιος Ταξιδιώτης, που προσφέρει 10% επιστροφή μετρητών. 

Οι ανταμοιβές επιστροφής μετρητών πιστώνονται ως Airmoney στο λογαριασμό του χρήστη. Το Airmoney είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που ισοδυναμεί με ένα ποσοστό της αξίας της συναλλαγής. Το ποσό του Airmoney που απονέμεται ποικίλλει ανάλογα με το επίπεδο συμμετοχής του χρήστη στο πρόγραμμα επιβράβευσης.

 

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι τα διάφορα επίπεδα του προγράμματος επιβράβευσης;

  1. Ταξιδιώτης: Για αγορές που κυμαίνονται από 0 έως 19,99 δολάρια ΗΠΑ, ο χρήστης λαμβάνει ανταμοιβή 5% Airmoney.
  2. Ασημένιος Ταξιδιώτης: Μόλις ένας χρήστης ξοδέψει 20 δολάρια ΗΠΑ, γίνεται Ασημένιος Ταξιδιώτης και λαμβάνει ανταμοιβή 6% Airmoney για κάθε αγορά.
  3. Χρυσός Ταξιδιώτης: Μόλις ένας χρήστης ξοδέψει 70 δολάρια ΗΠΑ, γίνεται Χρυσός Ταξιδιώτης και κερδίζει 7% ανταμοιβή Airmoney.
  4. Πλατινένιος Ταξιδιώτης: Μόλις ένας χρήστης ξοδέψει 200 δολάρια ΗΠΑ, γίνεται Πλατινένιος Ταξιδιώτης (η υψηλότερη βαθμίδα) και κερδίζει μια γενναιόδωρη ανταμοιβή 10% Airmoney.

Λάβε υπόψη ότι οι ανταμοιβές Airmoney πιστώνονται αυτόματα στο λογαριασμό του χρήστη με βάση το βαθμό μέλους και τα αντίστοιχα ποσά συναλλαγών. Επιπλέον, δεν χορηγείται Airmoney εάν στην αγορά έχει χρησιμοποιηθεί εκπτωτικό κουπόνι ή ανταμοιβή παραπομπής.

 

Απαιτείται εγγραφή για το πρόγραμμα επιβράβευσης;

Η εγγραφή ως χρήστης της Airalo (μέσω της εφαρμογής ή του ιστότοπου) είναι υποχρεωτική για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης. Μόλις δημιουργήσεις λογαριασμό, θα αρχίσεις αυτόματα να κερδίζεις προνόμια με βάση τις συναλλαγές σου.

 

Ποια είναι τα προνόμια του προγράμματος επιβράβευσης;

Με την ένταξή σου στο πρόγραμμα επιβράβευσης, μπορείς να απολαμβάνεις διάφορα προνόμια, όπως η λήψη Airmoney ως επιστροφή μετρητών για τις συναλλαγές σου. Τα ποσοστά επιστροφής χρημάτων διαφέρουν ανάλογα με το βαθμό μέλους.

Το πρόγραμμα αποτελείται από τέσσερα επίπεδα μέλους: Ταξιδιώτης, Ασημένιος Ταξιδιώτης, Χρυσός Ταξιδιώτης και Πλατινένιος Ταξιδιώτης. Κάθε επίπεδο προσφέρει ένα ξεχωριστό ποσοστό επιστροφής χρημάτων: 5%, 6%, 7% και 10%, αντίστοιχα. Καθώς προχωράς στα επίπεδα μέλους, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε πρόσθετα προνόμια, όπως η εκπλήρωση συγκεκριμένων απαιτήσεων δαπανών και αποκλειστικές προσφορές που διευκολύνουν την προαγωγή σου στην επόμενη βαθμίδα μέλους.

 

Εάν έχεις ερωτήσεις, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα υποστήριξής μας. Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε!

Σχετικές ερωτήσεις

Άλλα θέματα

Χρειάζεσαι ακόμα βοήθεια;

Επικοινώνησε μαζί μας και η ομάδα υποστήριξης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σου αμέσως.
Στείλε μας ένα μήνυμα
Πνευματικά δικαιώματα Airalo © 2024