Πώς μπορώ να εξοικονομήσω δεδομένα στη συσκευή μου Android;

Οι συσκευές Android διαθέτουν μια λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν ποιες εφαρμογές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα στο παρασκήνιο και στο προσκήνιο. Οι εφαρμογές στο παρασκήνιο καταναλώνουν πολλά δεδομένα, και ως εκ τούτου η διαχείριση της πρόσβασής τους μπορεί να σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις δεδομένα. Δες πως θα το κάνεις.

 

Για συσκευές Samsung Galaxy:

  1. ΑΝΟΙΞΕ τις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, ΠΑΤΗΣΕ Συνδέσεις.
  2. ΠΑΤΗΣΕΧρήση δεδομένων.
  3. ΠΑΤΗΣΕΕξοικονόμηση δεδομένων.
  4. ΠΑΤΗΣΕ τον διακόπτη δίπλα στην επιλογή “Ενεργοποίηση τώρα” για να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων.

Μπορείς επίσης να επιλέξεις ποιες εφαρμογές μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν δεδομένα κινητής τηλεφωνίας όταν είναι ενεργοποιημένη η Εξοικονόμηση δεδομένων. Πάτησε “Επιτρέπεται” για χρήση δεδομένων ενώ η εξοικονόμηση δεδομένων είναι ενεργοποιημένη και, στη συνέχεια, πάτησε το διακόπτη δίπλα στις εφαρμογές για να χορηγήσεις την άδεια.

 

Για συσκευές Google Pixel:

  1. ΑΝΟΙΞΕ τις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, ΠΑΤΗΣΕ Δίκτυο & Internet.
  2. ΠΑΤΗΣΕΕξοικονόμηση δεδομένων.
  3. ΠΑΤΗΣΕ τον διακόπτη δίπλα στην επιλογή “Χρήση εξοικονόμησης δεδομένων” για να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων.

Μπορείς επίσης να επιλέξεις ποιες εφαρμογές μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν δεδομένα κινητής τηλεφωνίας όταν είναι ενεργοποιημένη η Εξοικονόμηση δεδομένων. ΠΑΤΗΣΕ την επιλογή “Απεριόριστα δεδομένα” και, στη συνέχεια, ΠΑΤΗΣΕ τον διακόπτη δίπλα στις εφαρμογές για να χορηγήσεις άδεια.

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, μπορείς να επικοινωνήσεις με την ομάδα υποστήριξης. Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε!

Σχετικές ερωτήσεις

Άλλα θέματα

Χρειάζεσαι ακόμα βοήθεια;

Επικοινώνησε μαζί μας και η ομάδα υποστήριξης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σου αμέσως.
Στείλε μας ένα μήνυμα
Πνευματικά δικαιώματα Airalo © 2023