Μπορώ να επανεγκαταστήσω μια eSIM;

Όχι, οι eSIM κατά κανόνα δεν μπορούν να επανεγκατασταθούν. Συνιστάται να μην αφαιρέσεις οποιαδήποτε eSIM που σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις. 

Μόλις αφαιρεθεί μια eSIM από τη συσκευή σου, μπορεί να αντιμετωπίσεις σφάλμα όταν προσπαθήσεις να την κατεβάσεις ξανά. Θα χρειαστεί να αγοράσεις, να εγκαταστήσεις και να ενεργοποιήσεις μια νέα eSIM για να έχεις πρόσβαση σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στον προορισμό σου.

Είναι προτιμότερο να απενεργοποιήσεις προσωρινά την eSIM όταν δεν τη χρησιμοποιείς. Λάβε υπόψη ότι η περίοδος ισχύος δεν διακόπτεται όταν απενεργοποιήσεις προσωρινά την eSIM σου.

Γιατί δεν πρέπει να αφαιρέσεις μια eSIM που θέλεις να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές φυσικές κάρτες SIM που μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ συσκευών, οι eSIM είναι συνδεδεμένες με το υλικό της συσκευής και δεν μπορούν εύκολα να μεταφερθούν ή να επανεγκατασταθούν.

Όταν λήξει η περίοδος ισχύος μιας eSIM ή εξαντληθούν τα δεδομένα της, μπορείς να αναπληρώσεις την eSIM με ένα νέο πακέτο δεδομένων. Για να αγοράσεις μια αναπλήρωση, πάτησε Οι eSIM μου > ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ και επίλεξε το πρόγραμμα που θέλεις να αγοράσεις.

Γιατί μπορεί να χρειαστεί να απενεργοποιήσεις προσωρινά την eSIM σου

Η προσωρινή απενεργοποίηση μιας eSIM μπορεί να σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις δεδομένα όταν δεν χρησιμοποιείς την eSIM συχνά. Αυτό εμποδίζει επίσης την eSIM από το να καταναλώνει δεδομένα στο παρασκήνιο, κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν ταξιδεύεις ή όταν έχεις περιορισμένα προγράμματα δεδομένων.

Για να απενεργοποιήσεις προσωρινά μια eSIM σε συσκευές iOS:

1. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Κινητό > Κάρτες SIM.
2. Κάνε κύλιση και επίλεξε την αντίστοιχη eSIM.  
3. Απενεργοποίησε την επιλογή Ενεργοποίηση αυτής της γραμμής.

Για να απενεργοποιήσεις προσωρινά μια eSIM σε συσκευές Android:

1. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις > Κάρτες SIM & δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.
2. Πήγαινε στην επιλογή Διαχείριση eSIM και επίλεξε την αντίστοιχη eSIM.
3. Επίλεξε Απενεργοποίηση στην προτροπή "Απενεργοποίηση προγράμματος κινητής τηλεφωνίας".

Λάβε υπόψη ότι η απενεργοποίηση της eSIM δεν την απενεργοποιεί μόνιμα. Η eSIM σου τίθεται σε κατάσταση αδράνειας μέχρι να επιλέξεις να την ενεργοποιήσεις ξανά. 

Εάν αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία με την eSIM σου ή έχεις ερωτήσεις σχετικά με τη διαχείρισή της, παρακαλύμε επικοινώνησε με την ομάδα υποστήριξής μας.. Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε.

Σχετικές ερωτήσεις

Άλλα θέματα

Χρειάζεσαι ακόμα βοήθεια;

Επικοινώνησε μαζί μας και η ομάδα υποστήριξης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σου αμέσως.
Στείλε μας ένα μήνυμα
Πνευματικά δικαιώματα Airalo © 2021
  • x