Πόσες eSIM μπορώ να εγκαταστήσω; Πόσες eSIM μπορώ να εγκαταστήσω;

Οι συσκευές που είναι συμβατές με eSIM προσφέρουν την ευελιξία εγκατάστασης πολλαπλών eSIM. Ωστόσο, ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής, ο αριθμός των eSIM που μπορείς να έχεις ενεργές ταυτόχρονα μπορεί να διαφέρει. Οι συσκευές διπλής SIM σε κατάσταση αναμονής επιτρέπουν την εγκατάσταση πολλαπλών eSIM ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα, τα iPhone μπορούν να αποθηκεύσουν από πέντε έως 10 eSIM, ενώ οι συσκευές Samsung Galaxy, Google Pixel, Huawei και άλλες συσκευές Android επιτρέπουν πέντε έως επτά eSIM. Σε κάθε περίπτωση, ο αριθμός των eSIM που μπορείς να έχεις ενεργές στη συσκευή σου διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής.

Για συσκευές διπλής ενεργής SIM (DSDA), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διπλή κάρτα SIM είτε με δύο ενεργές eSIM είτε με μια nano-SIM και μια eSIM. Αυτές οι συσκευές περιλαμβάνουν το iPhone 13, το Galaxy S24, το Google Pixel 7 και νεότερες συσκευές iPhone, Galaxy και Pixel.

Οι συσκευές διπλής SIM διπλής αναμονής (DSDS) διαθέτουν διπλή κάρτα SIM με μια nano-SIM και μια eSIM, αλλά μπορείτε να έχετε ενεργή μόνο μια eSIM κάθε φορά. Αυτές οι συσκευές περιλαμβάνουν τα μοντέλα iPhone 12, iPhone 11, iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR.

Στις περισσότερες συσκευές Android, μόνο μία eSIM μπορεί να είναι ενεργή. Ωστόσο, στα μοντέλα Google Pixel 7 και μεταγενέστερα, υπάρχει η δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης δύο προφίλ eSIM, εάν το επιτρέπει ο πάροχός σου. Αν χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια, επικοινώνησε με την ομάδα υποστήριξής μας και θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε.

Σχετικές ερωτήσεις

Άλλα θέματα

Χρειάζεσαι ακόμα βοήθεια;

Επικοινώνησε μαζί μας και η ομάδα υποστήριξης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σου αμέσως.
Στείλε μας ένα μήνυμα
Πνευματικά δικαιώματα Airalo © 2021
  • x