Πώς μπορώ να αφαιρέσω μια eSIM από τη συσκευή μου iOS;

Μπορείς να αφαιρέσεις με ασφάλεια τις eSIM από τη συσκευή σου όταν:

Δεν υπάρχει πλέον ενεργό πακέτο δεδομένων για την eSIM

  • Όταν αγοράζεις μια eSIM από την Airalo, συνοδεύεται πάντα από ένα πακέτο δεδομένων που είναι έτοιμο για ενεργοποίηση. Μπορείς να δεις από το λογαριασμό σου (στην εφαρμογή Airalo ή στον ιστότοπο) αν υπάρχει ακόμα ενεργό πακέτο δεδομένων για την eSIM σου (δεν έχει λήξει ακόμα). Σε αυτή την περίπτωση, μην διαγράψεις την eSIM από τη συσκευή.

Δεν την χρειάζεσαι πλέον

  • Ορισμένες eSIM από την Airalo μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά και δεν μπορούν να αναπληρωθούν. Μπορείς να αφαιρέσεις αυτές τις eSIM μετά τη χρήση τους. 
  • Εάν έχεις μια eSIM που δεν σκοπεύεις πλέον να χρησιμοποιήσεις, μπορείς επίσης να την αφαιρέσεις με ασφάλεια.  

Η νέα σου eSIM είναι για την ίδια χώρα/περιοχή

  • Όταν αγοράζεις μια eSIM από το κατάστημα, θα λαμβάνεις κάθε φορά μια νέα eSIM. Η νέα eSIM θα χρειάζεται πάντα εγκατάσταση. Είναι πάντα καλύτερο να ξεκινάς την εγκατάσταση από μια καθαρή κατάσταση για να αποφύγεις τη σύγχυση σχετικά με το ποια eSIM βρίσκεται στη συσκευή. 

Για να αφαιρέσεις τις eSIM από τη συσκευή σου, πλοηγήσου στις Ρυθμίσεις κινητής τηλεφωνίας της συσκευής σου, πάτησε την eSIM που θέλεις να διαγράψεις και επίλεξε "Αφαίρεση προγράμματος δεδομένων κινητής τηλεφωνίας". Ανάλογα με τη συσκευή, μπορεί επίσης να είναι "Κατάργηση eSIM", "Διαγραφή προγράμματος κινητής τηλεφωνίας" ή κάτι παρόμοιο.

Για οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο κατάργησης των eSIM από συσκευές iOS, ανατρέξτε στο 'Πώς μπορώ να αφαιρέσω μια eSIM από το iOS μου συσκευή?'.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη .  

Σχετικές ερωτήσεις

Άλλα θέματα

Χρειάζεσαι ακόμα βοήθεια;

Επικοινώνησε μαζί μας και η ομάδα υποστήριξης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σου αμέσως.
Στείλε μας ένα μήνυμα
Πνευματικά δικαιώματα Airalo © 2021
  • x