Πώς μπορώ να εξοικονομήσω δεδομένα στη συσκευή μου Android;

Οι συσκευές Android διαθέτουν μια λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν ποιες εφαρμογές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα στο παρασκήνιο και στο προσκήνιο. Οι εφαρμογές στο παρασκήνιο καταναλώνουν πολλά δεδομένα, και ως εκ τούτου η διαχείριση της πρόσβασής τους μπορεί να σε βοηθήσει να εξοικονομήσεις δεδομένα. Δείτε πώς να το κάνετε.  

Για συσκευές Samsung Galaxy:

  1. ΑΝΟΙΞΕ τις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, ΠΑΤΗΣΕ Συνδέσεις.
  2. ΠΑΤΗΣΕΧρήση δεδομένων.
  3. ΠΑΤΗΣΕΕξοικονόμηση δεδομένων.
  4. ΠΑΤΗΣΕ τον διακόπτη δίπλα στην επιλογή “Ενεργοποίηση τώρα” για να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ποιες εφαρμογές μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν δεδομένα κινητής τηλεφωνίας όταν είναι ενεργοποιημένη η Εξοικονόμηση δεδομένων. Πατήστε Επιτρέπεται η χρήση δεδομένων ενώ είναι ενεργοποιημένη η Εξοικονόμηση δεδομένων και, στη συνέχεια, πατήστε το διακόπτη δίπλα στις εφαρμογές για να εκχωρήσετε άδεια. Για συσκευές Google Pixel:

  1. ΑΝΟΙΞΕ τις Ρυθμίσεις και, στη συνέχεια, ΠΑΤΗΣΕ Δίκτυο & Internet.
  2. ΠΑΤΗΣΕΕξοικονόμηση δεδομένων.
  3. ΠΑΤΗΣΕ τον διακόπτη δίπλα στην επιλογή “Χρήση εξοικονόμησης δεδομένων” για να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων.

Μπορείς επίσης να επιλέξεις ποιες εφαρμογές μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν δεδομένα κινητής τηλεφωνίας όταν είναι ενεργοποιημένη η Εξοικονόμηση δεδομένων. ΠΑΤΗΣΕ την επιλογή "Απεριόριστα δεδομένα" και, στη συνέχεια, ΠΑΤΗΣΕ τον διακόπτη δίπλα στις εφαρμογές για να χορηγήσεις άδεια.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας, και θα χαρούμε να βοηθήσουμε!

Σχετικές ερωτήσεις

Άλλα θέματα

Χρειάζεσαι ακόμα βοήθεια;

Επικοινώνησε μαζί μας και η ομάδα υποστήριξης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σου αμέσως.
Στείλε μας ένα μήνυμα
Πνευματικά δικαιώματα Airalo © 2021
  • x