Hogyan aktiválhatom az eSIM-et egy iPhone-on vagy iPaden Törökországban?

Hogyan aktiválhatom az eSIM-et egy iPhone-on vagy iPaden Törökországban? A jelentések szerint egyes Törökországban vásárolt iPhone-ok és iPadek eSIM-kártyája alapértelmezés szerint le van tiltva. Ha 2020. június 23. után vásárolta meg és aktiválta eszközét, az eSIM-kártyája a beállítás után aktiválódik, és nem kell követnie ezeket az utasításokat. Ha az eSIM nem engedélyezett eszközödön, lépj kapcsolatba a mobilszolgáltatóddal.  Az alábbi utasítások segítenek az eSIM aktiválásában azokon az eszközökön, amelyeket 2020. június 23. előtt vásárolt. Az alábbi folyamat teljesítéséhez alaphelyzetbe kell állítani az eszközt, úgyhogy végezz el egy biztonsági mentést, mielőtt továbblépnél.

  1. Végezz el biztonsági mentést eszközödön. Utána bizonyosodj meg arról, hogy a legújabb iOS-re vagy iPadOS-ra van frissítve. 
  2. Koppints a Beállítások > Általános > iPhone átvitele vagy alaphelyz. menüpontra.
  3. Koppints erre: Összes tartalom, beállítás törlése. 
  4. Ha az eszköz kéri, add meg a jelszavadat vagy Apple ID jelszavadat. Ezután erősítsd meg, hogy törölni kívánod az eszközödet.
  5. Miután a törlés befejeződött, állítsd helyre az iPhone-odat vagy iPadedet a biztonsági mentésből.

Ha elkészült, beállíthat egy eSIM-et iPhone-ján vagy iPadjén.  Ezen túlmenően, kérjük, vegye figyelembe, hogy Törökország helyi szabályozása szerint a barangolásos adatszolgáltatások 120 napos periódusonkénti 91 (halmozott) vagy több napos használatához az eszköz IMEI-jét regisztrálni kell a Központi Központnál. Törökország berendezésazonosító nyilvántartása. Javasoljuk, hogy lépj kapcsolatba a CEIR-rel további információkért. Ha további kérdéseid vannak, keresd fel ügyfélszolgálati csatornáinkat. Forrás: https://support.apple.com/en-us/HT211023

Kapcsolódó kérdések

Más témák

Még mindig segítségre van szükséged?

Keress fel minket, és az ügyfélszolgálati csapat seperc alatt válaszol neked!
Küldj nekünk egy üzenetet!
Copyright Airalo © 2021
  • x