Hogyan ellenőrizhetem, támogatja-e Android eszközöm az eSIM-et?

Az, hogy egy eszköz eSIM-kompatibilis-e, attól függ, hogy a gyártó tartalmaz-e eSIM-et az eszközeibe. Ezért van egy listánk az eSIM-kompatibilis eszközökről az egyszerű ellenőrzés érdekében.

Azonban vannak olyan esetek, amikor egy eszköz nem támogatja az eSIM-technológiát, még akkor sem, ha eSIM-kompatibilisként szerepel. 

Az Android egy nyílt forráskódú operációs rendszer, ami azt jelenti, hogy minden mobileszköz-gyártó vagy szolgáltató testre szabhatja. Egyes országokban és régiókban lehetnek olyan modellek, amelyeket eSIM-kompatibilitás nélkül adnak ki. Vagy az is lehet, hogy a szolgáltató, amelyiktől az eszközödet vásároltad, nem engedélyezte az eSIM-funkciót.

Kövesd az alábbi lépéseket, hogy megtudd, támogatja-e Android eszközöd az eSIM-technológiát. Az alábbi lépések elképzelhető, hogy nem alkalmazhatók a te eszközödön. A legjobb módja az eSIM-kompatibilitás ellenőrzésének továbbra is az, ha az eszközöd gyártóját, értékesítőjét vagy elsődleges szolgáltatóját kérdezed meg.

Samsung Galaxy eszközön:

 1. NYISD MEG a Beállítások alkalmazást, majd KOPPINTS a Kapcsolatok opcióra.
 2. KOPPINTS a SIM-kezelő opcióra.
 3. Ha az eSIM hozzáadása opció elérhető, az eszközöd valószínűleg támogatja az eSIM-eket.

Ne felejtse el felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóval vagy az eszköz gyártójával, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fenti lépések lehetségesek-e az Ön eszközén.  

Google Pixel eszközökön:

 1. NYISD MEG a Beállítások alkalmazást, majd KOPPINTS a Hálózat és internet opcióra.
 2. KOPPINTS a + jelre az SIM-ek mellett.
 • Ha a Kapcsolódás mobilhálózatokhoz oldalon látod az „Inkább letöltene egy SIM-et?” opciót, akkor az eszközöd eSIM-kompatibilis.

Ne felejtse el felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóval vagy az eszköz gyártójával, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fenti lépések lehetségesek-e az Ön eszközén.  

Más Android eszközökön:

 1. TÁRCSÁZD a *#06#-t, majd nyomd le a hívás gombot.
 2. Ha az eszközöd eSIM-kompatibilis, ezzel megtekintheted az eszközöd egyedi eSIM-azonosító számát (EID). 

 

Az eSIM használatához eszközének szolgáltatói zárolás nélkülinek kell lennie. Ez teszi lehetővé, hogy különböző szolgáltatók számos SIM-ét és/vagy eSIM-ét használhasd. Kövesd ezeket a lépéseket, hogy megtudd, kártyafüggetlen-e Android eszközöd. 

 1. Távolítsd el a telefonod SIM-kártyáját.
 2. Cseréld ki a te SIM-kártyádat egy másik szolgáltató SIM-kártyájára. 
 3. Ekkor láthatod, hogy a szolgáltató neve a kezdőképernyőd tetején megváltozott.
 4. Most indíts hívást.

Ha a hívás elindul, a telefonod kártyafüggetlen. Ha ekkor nem tudsz hívást indítani, a telefonod nem kártyafüggetlen, és csak az első szolgáltató kártyáját tudod használni. Ebben a pillanatban még egy üzenet is megjelenhet a képernyőn, amely arról tájékoztat, hogy a telefon kártyafüggő.

Ha még mindig nem vagy biztos, ne felejtsd el ellenőrizni az eszközöd gyártójával, értékesítőjével vagy az elsődleges szolgáltatóddal, hogy az eszközöd eSIM-kompatibilis-e. 

Ha bármi kérdésed van, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, örömmel segítünk!

Kapcsolódó kérdések

Más témák

Még mindig segítségre van szükséged?

Keress fel minket, és az ügyfélszolgálati csapat seperc alatt válaszol neked!
Küldj nekünk egy üzenetet!
Copyright Airalo © 2021
 • x