Mi az az Airalo hűségprogram?

Az Airalo Hűségprogram minden eSIM-vásárlás után megjutalmazza a felhasználókat. Az új felhasználók Utazókként kezdik, és 5%-os visszafizetést kapnak. A hűségrendszeren belül magasabb pozícióba léphetnek, és további jutalmakat oszthatnak fel minden egyes vásárlással. A legmagasabb elérhető szint a Platina utazó, amely 10%-os visszafizetést nyújt. 

A visszafizetési jutalmakat Airmoney-ként írjuk jóvá a felhasználók fiókján. Az Airmoney egy digitális pénznem, amely a tranzakció értékének egy adott százalékának felel meg. A kapott Airmoney összege változó a felhasználó tagsági szintjétől függően a hűségprogramon belül.

Gyakran ismételt kérdések

Mik a különböző hűségprogramszintek?

  1. Utazó: Az új felhasználók 5%-os Airmoney jutalmat kapnak.

  2. Ezüst utazó: Amikor egy felhasználó már 20,00 USD-t (vagy annak megfelelő összeget) költött, 6%-os Airmoney jutalmat kap minden egyes vásárlás után.
  3. Arany utazó: Amikor egy felhasználó már 70,00 USD-t (vagy annak megfelelő összeget) költött, 7%-os Airmoney jutalmat kap minden egyes vásárlás után.
  4. Platina utazó: Amikor egy felhasználó már 200,00 USD-t (vagy annak megfelelő összeget) költött, 10%-os Airmoney jutalmat kap minden egyes vásárlás után.

Az Airmoney jutalmakat automatikusan adjuk hozzá a felhasználók fiókjához a tagsági szintjüktől függően, a tranzakció összegének megfelelően. Továbbá nem kaphatsz Airmoney-t, ha kedvezménykupont vagy ajánlói jutalmat adsz a vásárláshoz. 

Ezenfelül, az Airmoney az amerikai dollárhoz (USD) van kötve. Az Airalo egy harmadik fél szolgáltatását használja az átváltási árfolyamok kiszámítására. Az egyes tagsági szintek eléréséhez szükséges összegek más pénznemekben eltérők lehetnek.

Szükséges a hűségprogramba való regisztráció?

Az Airalo-felhasználóként való regisztráció (akár az appon, akár a honlapon keresztül) kötelező ahhoz, hogy részt vehess a hűségprogramban. Miután létrehoztál egy fiókot, automatikusan elkezdődik a jutalmak gyűjtése a tranzakcióid alapján.

Szükséges a hűségprogramba való regisztráció?

A hűsésgprogramhoz való csatlakozással változatos előnyökre tehetsz szert, köztük Airmoney-jóváírást a tranzakcióidért járó visszafizetésként. A visszafizetés százalékai a tagsági szintedtől függenek.

A program négy tagsági szintből áll: Utazó, Ezüst utazó, Arany utazó és Platina utazó. Minden szint saját visszafizetési százalékkal jár: 5%, 6%, 7%, illetve 10%. Ahogy magasabbra lépsz a tagsági szinteken belül, további előnyök lehetnek a tiéd, például a költési követelményeknek való megfelelés és exkluzív promóciók, amelyek elősegítik a következő tagsági szintre való lépésedet.

Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, és örömmel segítünk!

Kapcsolódó kérdések

Más témák

Még mindig segítségre van szükséged?

Keress fel minket, és az ügyfélszolgálati csapat seperc alatt válaszol neked!
Küldj nekünk egy üzenetet!
Copyright Airalo © 2021
  • x