Nem tudom beolvasni a QR-kódomat

Ha nem tudod beolvasni a megadott QR-kódot, az eSIM-et úgy is telepítheted, hogy manuális megadod az eSIM-telepítési információkat, ha Android eszközöd van.  Az iOS eszközök esetében kiválaszthatod a Közvetlen módot az eSIM telepítéséhez ugyanazon az eszközön, vagy akár a manuális módot is. Ha szeretnéd, manuálisan folytathatod az eSIM telepítését az alábbi lépések követésével: iOS-en:
 1. Menj a Saját eSIM-ek fülre, hogy megkeresd a Manuális telepítéshez szükséges adatokat az appon keresztül vagy a honlapon.
 2. Lépj be a Beállítások menübe az eszközödön
 3. Lépj be a Mobilhálózatba
 4. Add hozzá a Mobiladat-csomagot
 5. Válaszd ki az Adatok megadása kézzel opciót. Meg kell adnia:
  • SM-DP+-cím
  • Aktiválási kód
  • Megerősítő kód (ha elérhető)
 1. Kapcsold be az eSIM-edet a Mobiladat-csomag alatt
 2. Válaszd ki az eSIM-edet a Mobil adatforgalom opcióhoz
 3. Engedélyezd az adatroamingot. (Kapcsold ki az elsődleges számodat, hogy elkerüld a szolgáltatód roamindíjait, amikor külföldön tartózkodsz.)
 4. Állíts be az eszközödön egy APN-t (hozzáférési pont neve), ha szükséges. Ha az APN-beállítások szükségesek az eSIM-edhez, megtalálhatod az APN részleteit az eSIM-telepítési információk között.
Androidon:
 1. Menj a Saját eSIM-ek fülre, hogy megkeresd a Manuális telepítéshez szükséges adatokat az appon keresztül vagy a honlapon 
 2. Lépj be a Beállítások menübe az eszközödön
 3. Koppints a Hálózat és internet lehetőségre
 4. Koppints a Hozzáadás ikonra a Mobilhálózat mellett
 5. Koppints a Következő opcióra, amikor az eszközöd megkérdezi, van-e SIM-kártyád.
 6. Koppints a Kód manuális megadása lehetőségre. Ekkor az eszközöd arra fog kérni, hogy add meg a QR-kód információit (SM-DP+-cím), amelyek az eSIM-telepítési oldalad manuális telepítési fülében találhatók.
 7. Kapcsold be az eSIM-et a Mobilhálózat alatt
 8. Engedélyezd a Mobiladatot
 9. Engedélyezd az adatroamingot. (Kapcsold ki az elsődleges számodat, hogy elkerüld a szolgáltatód roamindíjait, amikor külföldön tartózkodsz.)
 10. Állíts be az eszközödön egy APN-t (hozzáférési pont neve), ha szükséges. Ha az APN-beállítások szükségesek az eSIM-edhez, megtalálhatod az APN részleteit az eSIM-telepítési információk között.
Ha bármi kérdésed van, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!  

Kapcsolódó kérdések

Más témák

Még mindig segítségre van szükséged?

Keress fel minket, és az ügyfélszolgálati csapat seperc alatt válaszol neked!
Küldj nekünk egy üzenetet!
Copyright Airalo © 2021
 • x