Mi az a Discover+ Global eSIM?

A globális Discover+ eSIM segítségével a felhasználók kapcsolatban maradhatnak családjukkal, barátaikkal és munkatársaikkal világszerte, adatok, hívások és szöveges üzenetek útján. Ez az eSIM azonnali és megfizethető globális kapcsolatot kínál az utazóknak bárhol és bármikor is legyen rá szükségük. Ez a cikk az alapvető információkat tartalmazza arról, hogyan használhatod ki legjobban az eSIM előnyeit, hogy kapcsolatban maradhass a világgal, míg külföldön vagy. 

  1. Tartozik hozzá telefonszám? Igen, tartozik hozzá telefonszám. Mindegyik globális Discover+ eSIM-hez tartozik egy nemzetközi, ausztriai kibocsátású telefonszám. A gondtalan kommunikáció érdekében add meg a megfelelő országhívószámot, amikor megosztod eSIM-es telefonszámodat. Ausztria országhívószáma +43, amelyet meg kell adni minden bejövő hívás és szöveges üzenet esetében, legyen az helyi vagy nemzetközi.
  2. Bonyolíthatok telefonhívásokat? Igen, indíthatsz és fogadhatsz telefonhívásokat. Ha a globális Discover+ eSIM használatával indítasz hívást, akkor ügyelj rá, hogy a hívott szám elején a megfelelő országhívószám szerepeljen. Ha például Japán tartózkodsz, és egy fülöp-szigeteki számot szeretnél hívni, akkor a hívott fél száma elé be kell írni a Fülöp-szigetek országhívószámát (+63). Ha ez elmarad, akkor előfordulhat, hogy a hívás nem sikerül.
  3. Küldhetek szöveges üzeneteket? Igen, küldhetsz és fogadhatsz szöveges üzeneteket (SMS). Ha a globális Discover+ eSIM használatával küldesz SMS-t, akkor fontos, hogy a hívott szám elején a hívott fél országhívószáma szerepeljen. Ezzel a lépéssel garantálható, hogy az SMS-üzenet célba érjen. Ha ez elmarad, előfordulhat, hogy az üzenetet nem lehet kézbesíteni.
  4. Vásárolhatok feltöltőcsomagot? Igen, vásárolhatsz feltöltést az eSIM-edhez. Vásárolhatsz adatot, hívást és szöveges üzeneteket is magukban foglaló feltöltőcsomagokat, de kizárólag önmagukban adatot, hanghívást vagy SMS-t tartalmazó csomagokat nem kínálunk. A bejövő. szöveges üzenetek (SMS-ek) fogadása nem meríti a rendelkezésre álló SMS-egyenleget. Ha egy felhasználó rendelkezésre álló hívásperceinek száma eléri a nullát, akkor nem tud bejövő hívást fogadni. Továbbá a csupán másodpercekig tartó hívások egy teljes percre lesznek kerekítve.
  5. Nyomon követhetem a felhasználást? Az Airalo alkalmazásában vagy weboldalán nyomon követheted az adat-, hívás- és SMS-felhasználást.
  6. Léteznek országokra vonatkozó korlátozások? A támogatott országok listáját a globális Discover+ eSIM termékinformációs oldalán találhatod.
  7. Minden eSIM-kompatibilis eszközön működik a szolgáltatás? A globális Discover+ eSIM problémamentesen működik minden olyan eszközön, amely támogatja az eSIM-et, és amely hálózatfüggetlen.

Ha bármi kérdésed van, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, örömmel segítünk!

Kapcsolódó kérdések

Más témák

Még mindig segítségre van szükséged?

Keress fel minket, és az ügyfélszolgálati csapat seperc alatt válaszol neked!
Küldj nekünk egy üzenetet!
Copyright Airalo © 2021
  • x