Telepíthetek újra egy eSIM-et?

Nem, az eSIM-eket jellemzően nem lehet újratelepíteni. Erősen ajánljuk, hogy ne távolítsd el a még használni kívánt eSIM-eket. 

Miután egy eSIM-et eltávolítasz az eszközödről, hibát tapasztalhatsz, ha újra megpróbálod letölteni. Egy új eSIM-et kell majd vásárolnod, telepítened és aktiválnod, hogy hozzáférhess a mobilhálózatokhoz a célállomásodon.

Javasoljuk, hogy amikor nem használod, átmenetileg kapcsold ki az eSIM-edet. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az érvényességi időszak nem szünetel az eSIM-ed átmeneti kikapcsolásakor.

Miért nem szabad eltávolítani egy eSIM-et, amit később még szeretnél használni?

A hagyományos fizikai eSIM-ektől eltérően, amelyeket át lehet tenni egyik eszközből a másikba, az eSIM-ek az adott eszköz hardveréhez kötöttek, és nem lehet könnyedén átvinni vagy újratelepíteni őket.

Amikor egy eSIM érvényességi ideje lejár vagy elfogynak róla az adatok, egy új adatcsomaggal továbbra is feltöltheted azt az eSIM-et. A feltöltés vásárlásához koppints a Saját eSIM-ek > FELTÖLTÉS opcióra, majd válaszd ki a megvásárolni kívánt csomagot.

Mikor jó ötlet átmenetileg kikapcsolni az eSIM-edet?

Egy eSIM átmeneti kikapcsolása segíthet az adatok megőrzésében, amikor nem használod aktívan az eSIM-et. Ez azt is megelőzi, hogy ez eSIM-ed a háttérben használjon fel adatokat, ami különösen kapóra jöhet akkor, ha utazol vagy korlátozott adatcsomagod van.

Egy eSIM átmeneti kikapcsolása iOS eszközökön:

1. Lépj be a Beállítások > Mobiladatok > SIM-ek menüpontba.
2. Görgess le, és válaszd ki a releváns eSIM-et.  
3. Kapcsold ki A vonal bekapcsolása opciót.

Egy eSIM átmeneti kikapcsolása Android eszközökön:

1. Lépj be a Beállítások > SIM-kártyák és mobilhálózatok menüpontba.
Görgess le az eSIM kezelése pontra, majd válaszd ki a releváns eSIM-et.
3. Válaszd ki a Kikapcsolás opciót a „Mobilcsomag kikapcsolása” pontban.

Ne feledd, hogy az eSIM kikapcsolása nem deaktiválja azt maradandóan. Az eSIM-ed átmenetileg inaktív állapotba kerül, amíg úgy nem döntesz, hogy újraaktiválod. 

Ha bármi nehézséged támad az eSIM-eddel kapcsolatban, vagy kérdéseid vannak a kezeléséről, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálati csapatunkkal. Örömmel segítünk neked!

Kapcsolódó kérdések

Más témák

Még mindig segítségre van szükséged?

Keress fel minket, és az ügyfélszolgálati csapat seperc alatt válaszol neked!
Küldj nekünk egy üzenetet!
Copyright Airalo © 2021
  • x