Vai varu atkārtoti instalēt eSIM karti?

Nē, eSIM kartes parasti nevar pārinstalēt. Mēs stingri iesakām nenoņemt no ierīces eSIM kartes, kuras joprojām plānojat izmantot. 

Mēģinot atkārtoti lejupielādēt no ierīces noņemtu eSIM karti, iespējams, radīsies kļūda. Jums būs jāiegādājas, jāinstalē un jāaktivizē jauna eSIM karte, lai piekļūtu mobilajiem tīkliem savā galamērķī.

Mēs iesakām uz laiku atspējot eSIM karti, kamēr to nelietojat. Please note, your validity period is not paused when you temporarily disable your eSIM.

Kāpēc nav ieteicams noņemt no ierīces eSIM karti, kuru joprojām vēlaties lietot

Atšķirībā no tradicionālajām SIM kartēm, kuras var izņemt un ievietot citā ierīcē, eSIM kartes ir piesaistītas konkrētai ierīcei un nav ērti pārceļamas vai pārinstalējamas.

Kad beidzas eSIM kartes derīguma termiņš vai datu apjoms, jūs varat karti papildināt ar jaunu datu pakotni. Lai iegādātos papildinājumu, pieskarieties pie Manas eSIM kartes > PAPILDINĀT un atlasiet iegādājamo pakotni.

Kāpēc eSIM karti varētu būt vērts uz laiku atspējot

Īslaicīga eSIM kartes atspējošana, kamēr aktīvi to nelietojat, var palīdzēt jums ietaupīt datus. Tāpat tas neļauj eSIM kartei patērēt datus fonā, kas var būt sevišķi noderīgi ceļojumu laikā vai tad, ja pieejamo datu apjoms ir ierobežots.

Lai īslaicīgi atspējotu eSIM karti iOS ierīcēs:

1. Apmeklējiet sadaļu Settings > SIMs.
2. Ritiniet līdz attiecīgajai eSIM kartei un atlasiet to.  
3. Izslēdziet iespēju Turn This Line On.

Lai īslaicīgi atspējotu eSIM karti Android ierīcēs:

1. Apmeklējiet sadaļu Iestatījumi > SIM kartes un mobilie tīkli.
2. Scroll to Manage eSIM and select the relevant eSIM.
3. Uzvednē “Atspējot mobilo plānu” atlasiet iespēju Atspējot.

Atcerieties, ka eSIM kartes atspējošana nenozīmē tās neatgriezenisku deaktivizāciju. Jūsu eSIM karte tiks vienkārši izslēgta, līdz izlemsiet to atkārtoti aktivizēt. 

Ja jums rodas kādi sarežģījumi ar eSIM kartes lietošanu vai jautājumi par tās pārvaldību, lūdzu, sazinieties ar mūsu atbalsta komandu. Mēs labprāt jums palīdzēsim.

Saistītie jautājumi

Citas tēmas

Vai joprojām nepieciešama palīdzība?

Sazinieties ar mums, un mūsu klientu atbalsta komanda pēc brīža jums atbildēs.
Nosūtiet mums ziņu
Autortiesības Airalo © 2021
  • x