Hva gjøer jeg når det er tomt for et eSIM på lager?

Enkelte ganger gå vi tomme for eSIM. Hvis det står at det er tomt for det eSIM du ønsker, kan du registrere deg for å bli varslet når det er tilbake på lager og tilgjengelig for kjøp.

1. Gå til Airalo-nettstedet eller åpne Airalo-appen på enheten.
  2. Velg ønsket eSIM. Hvis eSIM ikke er tilgjengelig, vil det være grått og merket med eSIM utsolgt.
  3. TRYKK på eSIM utsolgt.
  4. TRYKK på Varsle når tilgjengelig for å motta push-varsel når aktuelt eSIM er på lager igjen. Hvis du ønsker å bli varslet på e-post, setter du bryteren til PÅ.
  5. TRYKK deretter på Varsle meg.

Hvis du har slått på varsler og ikke lenger ønsker å motta dem, er det enkelt å slå dem av.

1. Gå til Airalo-nettstedet eller åpne Airalo-appen på enheten.
  2. Velg det eSIM du mottar varsler for.
  3. TRYKK på eSIM utsolgt.
  4. TRYKK på Ikke varsle meg.
  5. TRYKK deretter på Ikke varsle.