Hvordan installerer jeg eSIM på Google Pixel-enheten?

Ikke alle Google Pixel-modeller er eSIM-kompatible, så det er smart å kontrollere om enheten støtter eSIM før du begynner. Følg trinnene i denne artikkelen for å sjekke om Pixel-enheten din støtter eSIM.

Når du har bekreftet at din Google Pixel-enhet er eSIM-kompatibel og uten operatørlås, kan du bruke følgende framgangsmåte for å konfigurere et eSIM.

I. Klargjøring

1. LOGG INN på Airalo-kontoen din.
  2. GÅ til Mine eSIM.
  3. Trykk på Detaljerpå den eSIM du ønsker å installere.
  4. TRYKK på Installer eSIM / Få tilgang til data
  5. VELG foretrukket installeringsmåte ved å trykke på Direkte, QR-kode eller Manuelt. For QR-kode eller Manuelt må du bruke en annen enhet å vise QR-koden på eller kopiere installeringskoden.

II. Direkte installering

1. I Airalo-appen GÅR du til Mine eSIM.
  2. Trykk på Detaljerpå den eSIM du ønsker å installere.
  3. TRYKK på Installer eSIM / Få tilgang til data
  4. TAP på Direct, deretter TAP Installer eSIM.

5. TRYKK på Ja.
  6. Når eSIM har blitt installert, GÅR du til Innstillinger
  7. TAP Nettverk og Internett.
  8. Ikke alle Google Pixel-modeller er eSIM-kompatible, så det er smart å kontrollere om enheten støtter eSIM før du begynner.
  9. TRYKK på det eSIM du installerte.
  10. Slå PÅ bryterne for Mobildata og Roaming.

III. Installering med QR-kode

1. I innstillingene går du til Nettverk og internett
  2. TRYKK på + ved siden av SIM.
  3. TAP Laste ned et SIM-kort i stedet?
  4. TRYKK på Neste og SKANN QR-koden du finner i eSIM-informasjonen i Airalo-appen.
  5. TAPP Last ned for å installere eSIM.
  6. Når nedlastingen av eSIM er ferdig, GÅR du til Innstillinger.
  7. Slå PÅ bryteren for å forsikre at eSIM er aktivert.
  8. Slå PÅ bryterne for Mobildata og Roaming.

IV. Manuell installering

1. I innstillingene går du til Nettverk og internett
  2. TRYKK på + ved siden av SIM.
  3. TAP Laste ned et SIM-kort i stedet?