Hvordan installerer jeg et eSIM på Samsung Galaxy-enheten?

Ikke alle Samsung Galaxy-modeller er eSIM-kompatible, så det er smart å kontrollere om enheten støtter eSIM før du begynner. Følg trinnene i denne artikkelen for å sjekke om Galaxy-enheten din støtter eSIM.

Når du har bekreftet at din Samsung Galaxy-enhet er eSIM-kompatibel og uten operatørlås, kan du bruke følgende framgangsmåte for å konfigurere et eSIM.

I. Klargjøring

1. LOGG INN på Airalo-kontoen din.
  2. GÅ til Mine eSIM.
  3. Trykk på Detaljerpå den eSIM du ønsker å installere.
  4. TAP Installer eSIM/tilgangsdata.
  5. VELG foretrukket installeringsmåte ved å trykke på Direkte, QR-kode eller Manuelt. For QR-kode eller Manuelt må du bruke en annen enhet å vise QR-koden på eller kopiere installeringskoden.

II. Direkte installering

1. I Airalo-appen GÅR du til Mine eSIM.
  2. Trykk på Detaljerpå den eSIM du ønsker å installere.
  3. TRYKK på Installer eSIM / Få tilgang til data
  4. TRYKK på Direkte og TRYKK på Installer eSIM.
  5. TRYKK på Tillat.
  6. Når eSIM har blitt installert, GÅR du til Innstillinger
  7. TAP Tilkobling.
  8. TRYKK på SIM-kortadministrator.
  9. TRYKK på Mobildata og velg det eSIM du har installert.

III. Manuell installering

1. GÅ til Innstillinger
  2. TRYKK PÅ Tilkoblinger.
  3. TRYKK på SIM-kortadministrator.
  4. TAP Legg til eSIM.
  5. TRYKK på Skann QR-kode fra tjenestetilbyder.
  6. TRYKK på Skriv aktiveringskode.
  7. SKRIV aktiveringskoden som du finner i eSIM-informasjonen i Airalo-appen.
  8. TAP Koble til.
  9. TRYKK på Legg til.
  10. Når eSIM har blitt installert, blir du sendt til Innstillinger.
  11. BLA ned og TRYKK på Mobildata.
  12. VELG det eSIM du installerte.

IV. Installering med QR-kode

1. GÅ til Innstillinger
  2. TRYKK PÅ Tilkoblinger.
  3. TRYKK på SIM-kortadministrator.
  4. TAP Legg til eSIM.
  5. TRYKK på Skann QR-kode fra tjenestetilbyder.
  6. SKANN QR-koden som du finner i eSIM-informasjonen i Airalo-appen.
  7. TAP Legg til.
  8. Når eSIM har blitt installert, blir du sendt til Innstillinger.
  9. BLA ned og TRYKK på Mobildata.
  10. VELG det eSIM du installerte.

Din eSIM-profil skal nå ha blitt installert på din Samsung Galaxy-enhet.