Hvordan sjekker jeg om iOS-enheten støtter eSIM?

Hvorvidt en enhet er eSIM-kompatibel avhenger av om produsenten inkluderer et eSIM. Det er derfor vi har en liste over eSIM-kompatible enheter for enkel sjekk.

I enkelte land og regioner kan det finnes modeller uten eSIM-kompatibilitet. Eller så har operatøren som enheten er kjøpt fra, ikke aktivert eSIM-funksjonen.

Bruk framgangsmåten nedenfor for å sjekke om din iOS-enhet støtter eSIM-teknologi. Husk at det ikke er sikkert at trinnene fungerer på din enhet. Den beste måten å bekrefte eSIM-kompatibilitet er gjennom enhetens produsent, forhandler eller primære operatør.

For iPhone:

1. ÅPNE Innstillinger og TRYKK så på Generelt.
  2. TRYKK på Om.
  3. TRYKK på modellnummer helt til det endres til en kombinasjonsype AXXXX.
  4. BEKREFT at modellnummeret til iPhone ikke kommer fra en kinesisk region. Informasjonen finner du i denne lenken.

Hvis modellnummeret ikke samsvarer med noen enheter fra det kinesiske fastlandet, Hong Kong og Macao, skal enheten være eSIM-kompatibel. Finn deretter ut om din iPhone er operatørlåst eller opplåst ved å utføre trinnene nedenfor.

1. ÅPNE Innstillinger og TRYKK så på Generelt.
  2. TRYKK på Om.
  3. BLA NED og se etter feltet for operatørlås. Din iPhone er opplåst hvis du ser Ingen SIM-begrensninger ved siden av feltet for operatørlås.

For iPad:

1. ÅPNE Innstillinger og TRYKK så på Generelt.
  2. TRYKK på Om.
  3. TRYKK på modellnummer helt til det endres til en kombinasjonsype AXXXX.
  4. BEKREFT at modellnummeret til iPad ikke kommer fra en kinesisk region. Du finner informasjonen via denne lenken.

Hvis modellnummeret ikke samsvarer med noen av variantene i Kina, Hong Kong og Macao, bør enheten din være eSIM-kompatibel så lenge den støtter mobilfunksjonalitet.

Husk å sjekke med enhetens produsent, forhandler eller primær operatør for å bekrefte eSIM-kompatibilitet, hvis du fortsatt er usikker.

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte supportteamet vårt, så hjelper vi deg gjerne!