Hvordan endrer jeg APN-innstillingene?

APN er enhetens «Access Point Name», og med enkelte eSIM fra Airalo kan det hende du må tilpasse enhetens APN-innstillinger for å få tilgang til data.

Hvis APN-innstillinger er påkrevd for ditt eSIM, finner du APN-detaljene på installasjonssiden for eSIM ved å gå til Mine eSIM> Detaljer> Installer eSIM / Få tilgang til data:

Følg disse trinnene for å konfigurere APN:

På iOS:

1. Gå til Innstillinger på enheten

2. Gå til Mobildata

3. Velg ditt eSIM under Mobildataabonnementer

4. Gå til Mobildatanettverk

4. Skriv inn de nye APN-innstillingene i feltet Mobildata APN som det er skrevet i installeringsinformasjonen for ditt eSIM (bare små bokstaner, alt i ett ord)

*globaldata er et eksempel. Legg merke til at ulike eSIMs kan ha ulike APN-krav. Du finner ut om APN til ditt eSIM ved å gå til siden for manuell installasjon eller QR-installasjon på Airalo-kontoen din. HVis APN ikke er tilgjengelig, betyr det at ditt eSIMs APN blir konfigurert automatisk.

5.  Du kan la de andre feltene stå tomme

På Android:

1. Gå til Innstillinger på enheten

2. Gå til Nettverk og internett.

3. Gå til Mobilnettverk

4. Gå til Access Point Name

5. Skriv inn de nye APN-innstillingene som det er skrevet i installeringsinformasjonen for ditt eSIM (bare små bokstaner, alt i ett ord)

*globaldata er et eksempel. De riktige APN-innstillingene deles med deg på eSIM-installasjonssiden.

6. Du kan la de andre feltene stå tomme