Hvordan endrer jeg APN-innstillingene?

APN er enhetens «Access Point Name», og med enkelte eSIM fra Airalo kan det hende du må tilpasse enhetens APN-innstillinger for å få tilgang til data.

Hvis APN-innstillinger er påkrevd for ditt eSIM, finner du APN-detaljene på installasjonssiden for eSIM ved å gå til Mine eSIM> Detaljer> Installer eSIM / Få tilgang til data:

Følg disse trinnene for å konfigurere APN:

På iOS:

1. Gå til Innstillinger på enheten din

2. Gå til Mobildata/Mobildata

3. Velg ditt eSIM under Mobildataabonnementer

4. Gå til Cellular/Mobildatanettverk

5. Skriv inn de nye APN-innstillingene settings i APN-feltet under mobil-/datanettverk som det står i informasjonen om eSIM-installering (bare små bokstaver, alt i et ord) *globaldata er et eksempel. Legg merke til at ulike eSIMs kan ha ulike APN-krav. Du kan lære eSIMs APN ved å gå til siden Installer eSIM/tilgangsdata på Airalo-kontoen din. I tilfelle APN ikke er tilgjengelig, betyr det at eSIMs APN konfigureres automatisk.

6. Du kan la de andre feltene stå tomme

På Android:

1. Gå til Innstillinger på enheten din

2. Gå til Nettverk og Internett -delen

3. Gå til Mobilnettverk

4. Gå til Navn på tilgangspunkt 5. Skriv inn de nye APN-innstillingene slik de står i installasjonsinformasjonen til eSIM (bare små bokstaver, alt i ett ord)

*globaldata er et eksempel. De riktige APN-innstillingene vil bli delt med deg på siden Installer eSIM/tilgangsdata.

6. Du kan la de andre feltene stå tomme.

Hvis du har spørsmål, må du gjerne kontakte kundestøtten..