Hvordan installerer og konfigurerer jeg eSIM på Android-enheten?

Først må du kontrollere følgende for å garantere at installasjonen og konfigureringen av ditt eSIM utføres på riktig måte:

Det er to måter å legge til et eSIM på enheten din:

1. Ved å skanne QR-koden fra fanen «QR-kode»
  2. Ved å legge til installasjonsdetaljene manuelt fra fanen «Manuelt»

I. KLARGJØRING

1. Logg inn på Airalo-kontoen din.
  2. Gå til Mine eSIM.
  3. Finn eSIM du ønsker å installere.
  4. Trykk på Detaljer.
  5. Trykk på Installer eSIM / Få tilgang til data
  6. Velg installeringsmåte
    • Trykk på QR-koden eller manuell installasjon. Skriv ut koden eller bruk en annen enhet for å vise QR-koden.

II. INSTALLERING

Alternativ 1: Ved å skanne QR-koden

1. Velg "QR Code" fanen øverst (Du kan velge dele QR-knappen for å dele den med en annen enhet).
2. Gå til innstillinger på enheten din
3.Trykk på Nettverk og internett.
4.Trykk på Legg til eller + ved siden av Mobilnettverk
5. Trykk på Neste når du blir spurt «Har du ikke et SIM-kort?»

6. Skann QR-koden din og legg til bekreftelseskoden hvis du blir bedt om det

7. Gå tilbake til Installer eSIM / Få tilgang til data.

8. Slå på eSIM under Mobilnettverk

9. Aktiver Mobildata

10. Aktiver dataroaming (slå av den primære linjen, slik at du unngår roaminggebyrer fra operatøren din når du er utenlands)

11. Gå til Nettverk og internett og trykk på Mobilnettverk for å angi de riktige nettverkpreferansene oppgitt i Ytterligere informasjon, som du finner nederst til høyre på siden til den valgte datapakken.

12. Konfigurer APN(Access Point Name) på enheten hvis påkrevd.

Alternativ 2: Ved å legge til informasjonen manuelt

Hvis du erfarer problemer med å skanne QR-koden eller ikke får skannet den, kan du skrive inn eSIM-informasjonen manuelt. Følg disse trinnene:

For å legge til og konfigurere eSIM på den manuelle måten kan du utføre følgende trinn:

1. Velg fanen "Manuell" øverst

2. Kopier "SM-DP+Address & Activation Code" (informasjon om manuell installasjon)

3. Trykk på Nettverk og Internett

4. Trykk på Legg til eller + ved siden av Mobilnettverk

5. Trykk på Neste når du blir spurt «Har du ikke et SIM-kort?»

6. Trykk på Skriv inn kode manuelt. Du blir bedt om å skrive inn SM-DP+-adresse som du finner på installeringssiden til eSIM.

7. Slå på eSIM under Mobilnettverk

8. Aktiver Mobildata

9. Aktiver Dataroaming (Vennligst slå av primærlinjen for å unngå roamingkostnader fra operatøren din i utlandet)

10. Konfigurer APN(Access Point Name) på enheten hvis påkrevd.

Viktig tips

Når eSIM har blitt installert enten med QR-kode eller manuelt, kan du enkelt fullføre trinnene for datatilgang via snarveien på enhetsskjermen ved å trykke på INNSTILLINGER fra trinnene for datatilgang.

Hvis du trenger hjelp, kan du gjerne kontakte oss.