Hva er Airalo lojalitetsprogram?

Erfarer du ofte timeout-problemer med innloggingen på Airalo sitt nettsted? Vi skjønner dette kan være svært frustrerende, og vi ønsker å hjelpe.  Timeout ved innlogging kan være irriterende, men denne funksjonen er der for å ivareta sikkerheten av kontoen og sørge for stabil serverdrift. Du kan løse problemet med timeout og forhindre at det skjer i framtiden, ved å bruke følgende framgangsmåte. Mobilapp: Nettleser: Slik håndterer du timeout ved innlogging:
  1. Vent på nedtellingsklokken: Når du opplever timeout ved innlogging, er det aller beste å vente tålmodig. På innloggingssiden ser man som regel en nedtellingsklokke som viser hvor lang tid som gjenstår, før du kan prøve å logge inn igjen. Denne nedtellingen forhindrer at serverne våre blir overbelastet, og sørger for at kontoens sikkerhet ivaretas.
  2. Kontroller innloggingsopplysningene: Mens du venter på at nedtellingen blir ferdig, kan du dobbeltsjekke innloggingsopplysningene dine. Kontroller at du bruker riktig brukernavn og passord. Enkelte ganger handler problemet rett og slett om å skrive inn riktig informasjon.
  3. Slett nettbufferen og informasjonskapsler: Problemer med innlogging kan enkelte ganger oppstå på grunn av bufferdata i nettleseren. Ved å tømme nettleserens buffer og fjerne informasjonskapsler kan man løse problemet. Framgangsmåten for å slette nettbuffer og informasjonskapsler kan variere avhengig av hvilken nettleser du bruker. Derfor er det best å undersøke brukerveiledningen til nettleseren din for å finne riktig framgangsmåte.
  4. Prøv en annen nettleser eller enhet: Hvis problemet med timeout ikke blir løst, kan du prøve en annen nettleser eller enhet. På den måten finner du ut om problemet er knyttet til innstillingende i nettleseren eller på enheten din.
  5. Kontakt kundestøtten: Hvis du har prøvd disse framgangsmåtene og får fortsatt ikke logget inn etter at nedtellingsklokken er ferdig, er tiden inne for å kontakte kundestøtten vår. Vi vil hjelpe deg til å undersøke problemet og gi deg tilpasset hjelp.
Unngå timeout-problemer i framtiden. Her er noen tips du kan prøve for å unngå flere timeout-problemer når du skal logge inn:
  1. Bruk sterke passord: Sørg for å lage et sterkt og unikt passord. Unngå å bruke opplysninger som er enkle å gjette seg fram til.
  2. Passordbehandling: Bruk en passordtjeneste som lagrer og behandler innloggingsopplysningene på en sikker måte.
  3. Begrens antall innloggingsforsøk: Unngå å prøve å logge inn flere ganger rett etter hverandre. Hvis du glemmer passordet, tilbakestiller du det ved å bruke Glemt passord-funksjonen.
  4. Oppdater app og nettleser regelmessig: Hvis du sørger for at appen og nettleseren er oppdatert, kan det bidra til å unngå problemer med innlogging.