Hva er Airalo lojalitetsprogram?

Airalos lojalitetsprogram belønner brukere for hvert eSIM-kjøp. Nye brukere starter som Reisende og får 5 % cashback. Hvert kjøp som gjennomføres, vil bidra til å komme videre i lojalitetsprogrammet og låse opp andre fordeler. Det høyeste nivået er Platinum-reisende, med 10 % cashback.

Cashback utbetales i Airmoney på brukerens konto. Airmoney er en digital valuta som tilsvarer en prosentdel av transaksjonsverdien. Airmoney-beløpet som gis, varierer avhengig av brukerens medlemsnivå i lojalitetsprogrammet.

Ofte stilte spørsmål

Hva er forskjellen på de ulike nivåene i lojalitetsprogrammet?

1. Reisende: Nye brukere får 5 % i Airmoney.

2. Sølv-reisende: Når en bruker har brukt 20 USD (eller tilsvarende), får brukeren 6 % i Airmoney for hvert kjøp.
  3. Gull-reisende: Når en bruker har brukt 70 USD (eller tilsvarende), får brukeren 7 % i Airmoney for hvert kjøp.
  4. Platina-reisende: Når en bruker har brukt 200 USD (eller tilsvarende), får brukeren 10 % i Airmoney for hvert kjøp.

Legg merke til at Airmoney-belønninger blit automatisk kreditert brukerkontoen basert på medlemsnivået og tilsvarende transaksjonsbeløp. Airmoney gis ikke i belønninge hvis det brukes en rabattkopung eller henvisningsrabatt på kjøpet.

Husk at Airmoney er notert i amerikanske dollar (USD). Airalo bruker en tredjepartstjeneste for å beregne valutakurser. Beløpene for å nå hvert medlemsnivå kan variere for andre valutaer.

Må man registrere seg for å bli med i lojalitetsprogrammet?

Det er obligatorisk å registrere seg som Airalo-bruker (via app eller nettsted) for å kunne delta i lojalitetspgrogrammet. Når du har opprettet en konto, vil du automatisk begynne å samle fordeler basert på transaksjonene dine.

Må man registrere seg for å bli med i lojalitetsprogrammet?

Når man blir med i lojalitetspgrogrammet, får men ulike fordeler, inkludert å motta Airmoney som cashback for gjennomførte transaksjoner. Prosentsatsen for cashback er ulik avhengig av hvilket medlemsnivå du befinner deg på.

Programmet har fire nivåer: Reisende, Sølv-reisende, Gull-reisende og Platina-reisende. Hvert nivå har en egen cashback-prosent: henholdsvis 5 %, 6 %, 7 % og 10 %. Når du går gjennom de ulike medlemsnivåene, vil du få tilgang til flere fordeler. Det kan være å oppfylle bestemte grader av kjøp og forbruk og benytte eksklusive kampanjer som legger til rette for å komme til neste medlemsnivå.

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte supportteamet vårt, så hjelper vi deg gjerne!