Hvordan håndterer jeg meldingen om timeout ved innlogging?

Erfarer du ofte timeout-problemer med innloggingen på Airalo sitt nettsted? Vi skjønner dette kan være svært frustrerende, og vi ønsker å hjelpe. 

Timeout ved innlogging kan være irriterende, men denne funksjonen er der for å ivareta sikkerheten av kontoen og sørge for stabil serverdrift. Du kan løse problemet med timeout og forhindre at det skjer i framtiden, ved å bruke følgende framgangsmåte.

Mobile App:

Web Browser:

Slik håndterer du timeout ved innlogging:

 1. Vent på nedtellingsklokken:
  Når du opplever timeout ved innlogging, er det aller beste å vente tålmodig. På innloggingssiden ser man som regel en nedtellingsklokke som viser hvor lang tid som gjenstår, før du kan prøve å logge inn igjen. Denne nedtellingen forhindrer at serverne våre blir overbelastet, og sørger for at kontoens sikkerhet ivaretas.
 2. Kontroller innloggingsopplysningene:
  Mens du venter på at nedtellingen blir ferdig, kan du dobbeltsjekke innloggingsopplysningene dine. Kontroller at du bruker riktig brukernavn og passord. Enkelte ganger handler problemet rett og slett om å skrive inn riktig informasjon.
 3. Slett nettbufferen og informasjonskapsler:
  Problemer med innlogging kan enkelte ganger oppstå på grunn av bufferdata i nettleseren. Ved å tømme nettleserens buffer og fjerne informasjonskapsler kan man løse problemet. Framgangsmåten for å slette nettbuffer og informasjonskapsler kan variere avhengig av hvilken nettleser du bruker. Derfor er det best å undersøke brukerveiledningen til nettleseren din for å finne riktig framgangsmåte.
 4. Prøv en annen nettleser eller enhet:
  Hvis problemet med timeout ikke blir løst, kan du prøve en annen nettleser eller enhet. På den måten finner du ut om problemet er knyttet til innstillingende i nettleseren eller på enheten din.
 5. Kontakt kundestøtten:
  Hvis du har prøvd disse framgangsmåtene og får fortsatt ikke logget inn etter at nedtellingsklokken er ferdig, er tiden inne for å kontakte kundestøtten vår. Vi vil hjelpe deg til å undersøke problemet og gi deg tilpasset hjelp.

Unngå timeout-problemer i framtiden.

Her er noen tips du kan prøve for å unngå flere timeout-problemer når du skal logge inn:

 1. Bruk sterke passord: Sørg for å lage et sterkt og unikt passord. Unngå å bruke opplysninger som er enkle å gjette seg fram til.
 2. Passordbehandling: Bruk en passordtjeneste som lagrer og behandler innloggingsopplysningene på en sikker måte.
 3. Begrens antall innloggingsforsøk: Unngå å prøve å logge inn flere ganger rett etter hverandre. Hvis du glemmer passordet, tilbakestiller du det ved å bruke Glemt passord-funksjonen.
 4. Oppdater app og nettleser regelmessig: Hvis du sørger for at appen og nettleseren er oppdatert, kan det bidra til å unngå problemer med innlogging.

Hvis du har spørsmål, må du gjerne kontakte kundestøtten, så hjelper vi deg gjerne!

Relaterte spørsmål

Andre emner

Trenger du fortsatt hjelp?

Ta kontakt med oss, så vil kundestøtten ta kontakt så kjapt som mulig.
Send oss en melding
Copyright Airalo © 2024