Hva gjør jeg hvis eSIM er låst i aktiveringsprosessen på iOS-enheten?

Av og til kan et eSIM bli låst i aktiveringsprosessen på en iOS-enhet. Det skjer som regel når du har installert et eSIM, men ikke har ankommet destinasjonslandet/-regionen ennå.  Men du kan være trygg på at eSIM er helt installert, selv om det står «aktiverer» eller «aktivering mislykket». Aktiveringsprosessen avsluttes når du ankommer destinasjonen din og befinner deg i et område med nettverksdekning. Her er noen skjermbilder: Selv om eSIM er låst i aktiveringen, skal du fortsatt kunne bruke andre funksjoner som ikke er avhengig av nettverkstilkobling.  Når du ankommer destinasjonen og enheten er i et område med nettverksdekning, skal eSIM fullføre aktiveringen og være klar til bruk. Hvis du har spørsmål, må du gjerne kontakte kundestøtten, så hjelper vi deg gjerne!