Jeg får ikke koblet til mitt eSIM på Android-enheten

Hvis du erfarer problemer med å koble til eSIM på en Android-enhet, må du kontrollere de nødvendige innstillingene for ditt eSIM.

Du finner disse under Mine eSIM > Detaljer > Installer eSIM / Få tilgang til data.

Slik slår du på dataroaming:

1. Gå til Innstillinger på enheten
  2. Gå til Mobilnettverk
  3. Trykk på eSIM
  4. Sørg for at roaming er slått PÅ.

Slik oppdaterer du Access Point Name (APN-innstillinger):

1. Gå til Innstillinger på enheten
  2. Gå til Nettverk og internett
  3. Gå til Mobilnettverk
  4. Gå til Access Point Name
  5. Trykk på «+» eller «LEGG TIL»
  6. Skriv inn de nye APN-innstillingene slik de står i installasjonsinformasjonen til eSIM under APN (bare små bokstaver, alt i ett ord)
  7. Trykk på lagre
  8. La de andre feltene stå tomme

Kontroller at enheten er tilkoblet støttet nettverk.

Hvis du fortsatt ikke får tilgang til data, kan du kontakte oss for å få mer hjelp.