Hva er globalt Discover+ eSIM?

Discover+ Global eSIM sørger for at brukerne er tilkoblet og kan ha kontakt med venner, familie og kolleger verden over via data, anrop og tekstmeldinger. Dette eSIM-kortet sørger også for øyeblikkelig og rimelig global tilkobling for reisende når og hvor de måtte trenge det. I denne artikkelen finner du viktig informasjon om å få mest mulig ut av fordelene ved å holde kontakten mens du er i utlandet. 

  1. Kommer det med et telefonnummer? Ja, det kommer med et telefonnummer. Hvert globale Discover+ eSIM kommer med et internasjonalt telefonnummer fra Østerrike. Husk å inkludere den riktige landskoden når du deler eSIM-telefonnummeret med andre, så blir det ikke krøll på forbindelsen. Landskoden for Østerrike er +43, og det må inkluderes i alle innkommende anrop og tekstmeldinger, både lokalt og internasjonalt.
  2. Kan jeg ringe? Ja, du kan ringe og motta anrop. Når du skal ringe med et globalt Discover+ eSIM, må du huske å bruke den riktige landkoden til det nummeret du skal ringe til. Hvis for eksempel noen i Japan skal ringe til noen i Filippinene, må landskoden til Filippinene (+63) skrives inn først før telefonnummeret. Hvis man ikke gjør det, vil anropet mest sannsynlig ikke kunne bli gjennomført.
  3. Kan jeg sende tekstmeldinger? Ja, du kan sende og motta tekstmeldinger (SMS). Når du skal sende SMS med et globalt Discover+ eSIM, må du starte mottakerens telefonnummer med landskoden til mottakeren. På den måten er du sikker på at SMS-en kommer fram. Hvis man ikke gjør det, vil meldingene mest sannsynlig ikke komme fram.
  4. Kan jeg kjøpe en påfyllingspakke? Ja, du kan kjøpe en påfyllingspakke til dette eSIM. Påfyllingspakker for data, anrop og tekstmeldinger er tilgjengelig, men man kan ikke kjøpe påfylling bare for enten data, tale eller SMS. Det å motta tekstmeldinger (SMS) vil ikke bruke av den tilgjengelige SMS-saldoen. Hvis man har brukt opp alle ringeminuttene, vil man ikke kunne motta anrop. Alle samtaler vil bli rundet opp til nærmeste hele minutt.
  5. Kan jeg følge med på forbruket mitt? Du kan følge med på forbruket av data, anrop og tekstmeldinger i Airalo-appen eller på Airalo sitt nettsted.
  6. Finnes det begrensninger på hvilke land som er tilgjengelig? Du finner listen over land som er støttet, på nettsiden med produktinformasjon om globalt Discover+ eSIM.
  7. Kan det brukes med alle eSIM-kompatible enheter? Discover+ Global eSIM fungerer sømløst på alle enheter som støtter eSIM og er uten operatørlås.

Hvis du har spørsmål, må du gjerne kontakte kundestøtten, så hjelper vi deg gjerne!

Relaterte spørsmål

Andre emner

Trenger du fortsatt hjelp?

Ta kontakt med oss, så vil kundestøtten ta kontakt så kjapt som mulig.
Send oss en melding
Copyright Airalo © 2021
  • x