Hvor finner jeg ICCID-nummeret til eSIM?

Når du tar kontakte med kundestøtten vår og trenger hjelp med eSIM, kommer teamet vårt til å be om ICCID-nummeret til det aktuelle eSIM.

ICCID står for Integrated Circuit Card ID. Det består av 20 siffer og starter med 89XXXXXXXXXXXXXXXXXX og slutter med et tilfeldig ekstra tall. ICCID er et unikt globalt serienummer — en unik signatur som identifiserer eSIM-kortet.

Hvis du ikke har nummeret, finner du eSIM ICCID-nummeret i mobilapplikasjonen vår eller på nettstedet vårt via de følgende trinnene:

Airalos mobilapplikasjon:

1. Logg inn på Airalo-kontoen din (hvis du har flere enn én konto hos Airalo, må du logge inn på kontoen som ble brukt til å kjøpe det aktuelle eSIM.)

2. Gå til Mine eSIM (sørg for å logge inn på kontoen som ble brukt til å kjøpe det aktuelle eSIM.)

3. Trykk på Detaljer på det aktuelle eSIM.

4. Trykk på kopiikonet ved siden av ICCID-nummeret

5. Lim det inn i e-posten eller chatsamtalen.

Airalos nettsted:

1. Vennligst logg på Airalo-kontoen din (Hvis du har mer enn én konto hos Airalo, vennligst sørg for at du logger på med kontoen som ble brukt da du kjøpte eSIM.)
  2. Gå til Mine eSIM (sørg for å logge inn på kontoen som ble brukt til å kjøpe det aktuelle eSIM.)
  3. Klikk Detaljer på det aktuelle eSIM-kortet.
  4. Klikk på kopiikonet ved siden av ICCID-nummeret
  5. Lim det inn i e-posten eller chatsamtalen.

Hvis du har spørsmål, må du gjerne kontakte kundestøtten.