Hvor mange eSIM kan jeg installere?

eSIM-kompatible enheter lar deg installere flere eSIM. Avhengig av hvilken modell du har, kan antallet eSIM-kort du kan ha aktive samtidig, likevel variere. Enheter med Dual Active Dual SIM Standby gjør det mulig å ha flere eSIM installert på enheten til enhver tid. For eksempel kan iPhones lagre mellom fem og ti eSIM-kort, mens Samsung Galaxy, Google Pixel, Huawei og andre Android-enheter tillater fem til syv eSIM-kort. Antallet eSIM du kan ha aktive på enheten din, vil imidlertid variere avhengig av typen modell du har.

For Dual SIM Dual Active (DSDA)-enheter kan du bruke Dual SIM med enten to aktive eSIM-kort eller et nano-SIM-kort og et eSIM-kort. Disse enhetene inkluderer iPhone 13, Galaxy S24, Google Pixel 7 og nyere iPhone-, Galaxy- og Pixel-enheter.

Dual SIM Dual Standby (DSDS)-enheter har Dual SIM med et nano-SIM og et eSIM, men du kan bare ha ett eSIM aktivt om gangen. Disse enhetene inkluderer iPhone 12-modeller, iPhone 11-modeller, iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR.

På de fleste Android-enhetene kan bare ett eSIM være aktivert. På Google Pixel 7 og nyere modeller derimot kan du bruke to eSIM-profiler på samme tid så lenge det er tillatt av operatøren.

You can also watch our video to learn more about the number of eSIMs that can be installed.

If you need more assistance, please contact our support team, and we'll be happy to help.