Hvor mange eSIM kan jeg installere?

eSIM-kompatible enheter lar deg installere flere eSIM. Avhengig av hvilken modell du har, kan antallet eSIM-kort du kan ha aktive samtidig, likevel variere. Enheter med Dual Active Dual SIM Standby gjør det mulig å ha flere eSIM installert på enheten til enhver tid. For eksempel kan iPhones lagre mellom fem og ti eSIM-kort, mens Samsung Galaxy, Google Pixel, Huawei og andre Android-enheter tillater fem til syv eSIM-kort. Antallet eSIM du kan ha aktive på enheten din, vil imidlertid variere avhengig av typen modell du har. For iPhone 13, Galaxy S24, Google Pixel 7 og nyere iPhone-, Galaxy- og Pixel-enheter kan du bruke Dual SIM med enten to aktive eSIM-kort eller et nano-SIM og et eSIM. iPhone 12-modeller, iPhone 11-modeller, iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR har Dual SIM med et nano-SIM og et eSIM, men du kan bare ha ett eSIM aktivt om gangen. På de fleste Android-enheter er det bare ett eSIM som kan være aktivt. På Google Pixel 7 og nyere modeller er det imidlertid mulig å bruke to eSIM-profiler samtidig, hvis operatøren din tillater det. Hvis du trenger mer hjelp, kan du kontakte kundestøtten vår. Vi hjelper deg gjerne.