Hvordan kan jeg redusere dataforbruket på iOS-enheten?

Aktivering av Modus for lite data

Apple-brukere med iOS 13 og nyere kan aktivere Modus for lite data for å begrense og spare på mobildata. Modus for lite data er tilgjengelig for cellular og Wi-Fi, og du kan aktivere dem uavhengig av hverandre.

Bruk denne framgangsmåten for åkomme i gang, og husk at operatøren din kan ha andre innstillinger for Modus for lite data.

1. GÅ til Innstillinger og TRYKK på Mobildata.
  2. TRYKK på foretrukket SIM.
  3. TRYKK på Datamodus.
  4. AKTIVER Modus for lite data.

Deaktivering av Wi-Fi Assist og iCloud Backup

Wi-Fi Assist og iCloud Backup kan være aktivert som standard. Hvis du ikke ønsker at iOS-enheten skal være tilkoblet internettet når du har dårlig Wi-Fi-tilkobling, kan du deaktivere Wi-Fi Assist. Deaktivering av iCloud Backup kan også bidra til å redusere dataforbruket.

1. GÅ til Innstillinger og TRYKK på Mobildata.
  2. BLA NED og DEAKTIVER Wi-Fi Assist og iCloud Backup.