Kan jeg installere det samme eSIM på flere enheter?

eSIM er designet for å brukes på én enhet. De kan ikke installeres eller reinstalleres på flere enheter.

Når du har aktivert et eSIM på en bestemt enhet, blir det knyttet til den enheten og kan ikke overføres til en annen enhet. Denne begrensningen sørger for at eSIM-kortet er sikkert knyttet til riktig bruker og enhet.

Hvis du av en eller annen grunn fjerner eSIM-kortet fra enheten, hvis du for eksempel får en ny enhet eller feilsøker problemer, kan du ikke installere det på nytt – verken på den samme enheten eller en annen. Du må kjøpe et nytt eSIM for å koble enheten til mobilnettverk.

Pass på at du bare installere eSIM-kortet på den enheten du planlegger å bruke under hele gyldighetsperioden til eSIM-kortet.

Hvis du trenger litt hjelp, kan du kontakte kundestøtten. Vi hjelper deg gjerne.