Kan jeg installere et eSIM på nytt?

Nei, eSIM kan vanligvis ikke installeres flere ganger. Vi anbefaler på det sterkeste å ikke fjerne eSIM-kort du fortsatt planlegger å bruke.

Når et eSIM er fjernet fra enheten, kan du erfare problemer med å laste det ned på nytt. Du må kjøpe, installere og aktivere nye eSIM-kort for å få tilgang til mobilnettverk på destinasjonen.

Vi anbefaler å midlertidig deaktivere eSIM når du ikke bruker det. Please note, your validity period is not paused when you temporarily disable your eSIM.

Hvorfor du ikke bør fjerne et eSIM som du fortsatt planlegger å bruke

I motsetning til tradisjonelle fysiske SIM-kort som kan settes i forskjellige enheter, blir eSIM knyttet til fastvaren til en enhet. Derfor kan den ikke enkelt overføres til andre enheter eller reinstalleres.

Når gyldighetsperioden til et eSIM utløper eller det er tomt for data, kan du fylle på eSIM-kortet med en ny datapakke. For å kjøpe påfylling trykker du på Mine eSIM > FYLL PÅ og velger pakken du ønsker å kjøpe.

Hvorfor det kan være lurt å midlertidig deaktivere eSIM

Det å midlertidig deaktivere et eSIM bidrar til å spare på data når du ikke aktivt bruker eSIM-kortet. Det forhindrer også eSIM-kortet fra å bruke data i bakgrunnen, noe som kan være praktisk når du er på reise eller har et abonnement med begrenset datamengde.

Slik deaktiverer du et eSIM midlertidig på iOS-enheter:

1. Gå til Innstillinger > Mobilnettverk > SIM-kort.
2. Bla ned og finn aktuelt eSIM.
3. Slå av Slå på denne linjen.

Slik deaktiverer du et eSIM midlertidig på Android-enheter:

1. Gå til Innstillinger > SIM-kort og mobilnettverk.
2. Bla til Administrer eSIM og velg det aktuelle eSIM-kortet.
3. Velg Deaktiver på meldingen «Deaktiver mobilabonnement».

Husk at når du deaktiverer eSIM-kortet, blir det ikke permanent deaktivert. eSIM-kortet settes i en dvaletilstand til du velger å aktivere det på nytt.

Hvis du opplever problemer med eSIM-kortet eller har spørsmål knyttet til det, kan du kontakte kundestøtten. Vi hjelper deg gjerne.