Hvordan sjekker jeg dataforbruket mitt?

Du finner dataforbruket ditt i Airalo-kontoen og innstillingene til enheten.

1. Åpne Airalo-kontoen din
  2. Gå til Mine eSIM
  3. Velg et eSIM du ønsker å se dataforbruket til
  4. En linje vil vise hvor mye data du har igjen, hvis tilgjengelig. Hvis den ikke er tilgjengelig, må du følge trinnene under «DATAFORBRUK».

På iOS:

1. Gå til Innstillinger på enheten
  2. Gå til Mobildata
  3. Dataforbruket finner du under Roaming i gjeldende periode.

Du finner også veiledning på Apple sitt nettsted her.

På Android:

1. Åpne telefonens Innstillinger.
  2. Trykk på Nettverk og internett
  3. Trykk på Dataforbruk eller Mobilnettverk

Du finner dataforbruket under Mobil. Hvis du har spørsmål, må du gjerne kontakte kundestøtten.