Çfarë është Airmoney?

Airmoney është një monedhë shpërblyese brenda aplikacionit që mund të përdoret për blerjet e ardhshme. Ju fitoni Airmoney si shpërblim për:

  • Blerjen e kartave eSIM 
  • Rimbushjen e kartave eSIM 
  • Referimin e shoqërisë  
  • Ofertat promocionale

Është mënyra jonë për t'ju falënderuar! Nëse dëshironi t’i përdorni Airmoney-t vetëm për të blerë një kartë të re eSIM, mund të përdorni “Paguaj me Airmoney” duke zgjedhur “Zbato kodin/Përdor Airmoney” te përfundimi i blerjes.  Nëse dëshironi të kombinoni Airmoney me një metodë tjetër pagese, thjesht zgjidhni metodën e dëshiruar të pagesës dhe zgjidhni "Zbato kodin/Përdor Airmoney" për të futur shumën e Airmoney që dëshironi të përdorni. Airmoney juaj nuk skadon, që do të thotë se mund ta përdorni kur të doni!

Mos harroni, Airmoney është i shënuar në dollarin e Shteteve të Bashkuara (USD). Airalo përdor një shërbim të palëve të treta për të llogaritur kursin e këmbimit — nëse përditësoni monedhën, balanca juaj Airmoney do të konvertohet bazuar në kursin aktual.

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni mbështetjen.  

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x