Çfarë është “Programi i besnikërisë së Airalo-s”?

Programi i besnikërisë së Airalo-s shpërblen përdoruesit për çdo blerje të kartave eSIM. Përdoruesit e rinj fillojnë si "Udhëtarë", duke fituar 5% kthim parash. Ata mund të ecin përpara në sistemin e besnikërisë dhe të shkyçin përfitime shtesë me çdo blerje. Niveli më i lartë është "Udhëtar platin", që ofron 10% kthim parash. 

Shpërblimet me kthim parash kreditohen si Airmoney në llogaritë e përdoruesve. Airmoney është një monedhë dixhitale e barasvlefshme me një përqindje të vlerës së transaksionit. Shuma e Airmoney-t që ju merrni varet nga niveli i anëtarësisë së përdoruesit brenda programit të besnikërisë.

Pyetjet e shpeshta

Cilat janë nivelet e ndryshme të programit të besnikërisë?

  1. Udhëtari: Përdoruesit e rinj përfitojnë 5 % shpërblim Airmoney.

  2. Udhëtari i Argjendtë: Kur përdoruesi të ketë shpenzuar 20,00 $ në USD (ose të barasvlershme me to), përfiton 6 % shpërblim Airmoney për çdo blerje.
  3. Udhëtari i Artë: Kur përdoruesi të ketë shpenzuar 70,00 $ në USD (ose të barasvlershme me to), përfiton 7 % shpërblim Airmoney për çdo blerje.
  4. Udhëtari Platin: Kur përdoruesi të ketë shpenzuar 200,00 $ në USD (ose të barasvlershme me to), përfiton 10 % shpërblim Airmoney për çdo blerje.

Kini parasysh që shpërblimet në Airmoney kreditohen automatikisht te llogaritë e përdoruesve bazuar në nivelet e anëtarësimit dhe shumave përkatëse të transaksionit. Përveç kësaj, Airmoney nuk mund të shpërblehet nëse një kupon uljeje ose shpërblim referimi zbatohet te blerja. 

Përveç kësaj, Airmoney është i shënuar në dollarin e Shteteve të Bashkuara (USD). Airalo përdor një shërbim të palëve të treta për të llogaritur kursin e këmbimit — shumat për të arritur çdo nivel anëtarësimi mund të ndryshojnë për monedhat e tjera.

A kërkohet regjistrim për programin e besnikërisë?

Regjistrimi si përdorues i Airalo-s (nëpërmjet aplikacionit ose faqes së internetit) është i detyrueshëm për të marrë pjesë në programin e besnikërisë. Pasi të keni krijuar një llogari, do të filloni të fitoni automatikisht përfitimet bazuar në transaksionet tuaja.

Cilat janë avantazhet e programit të besnikërisë?

Duke iu bashkuar programit të besnikërisë, mund të shijoni avantazhe të ndryshme, përfshirë marrjen e Airmoney si kthim parash për transaksionet tuaja. Përqindjet e kthimit të parave variojnë në varësi të nivelit të anëtarësimit.

Programi ka katër nivele anëtarësimi: Udhëtar, Udhëtar i argjendtë, Udhëtar i artë dhe Udhëtar platini. Çdo nivel ofron një përqindje të ndryshme kthimi parash: 5%, 6%, 7% dhe 10%. Teksa ngjiteni në nivelet e anëtarësimit, mund të keni qasje në përfitime shtesë, si përmbushja e kërkesave specifike të shpenzimit dhe promocione ekskluzive që ju lehtësojnë avancimin në nivelin tjetër të anëtarësimit.

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes dhe ne do t'ju ndihmojmë me kënaqësi!

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x