Si ta përdor kuponin Airmoney në llogarinë time?

Mund të përdorni kuponin tuaj Airmoney në llogari me vetëm disa hapa të thjeshtë.

Në faqen e internetit të Airalo-s:

  1. Shkoni te “Airmoney”

2. Klikoni në Redeem Voucher 3. Futni kodin e kuponit

4. Klikoni në Redeem

Kuponi juaj u përdor.

Në aplikacionin Airalo:

  1. Prekni Airmoney në pjesën e sipërme djathtas

    2. Prekni "Merr kuponin"


3. Fut kodin e kuponit
4. Trokit Shlir

Kuponi juaj është përdorur. Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x