Si ta zgjidh mesazhin për kufizimin kohor të hyrjes?

Keni probleme me hyrjen në faqen e internetit të Airalo-s me kufizimet e shpeshta kohore? E kuptojmë që kjo mund të jetë acaruese dhe jemi këtu për t'ju ndihmuar. 

Kufizimet kohore të hyrjes mund të jenë acaruese, por ato janë aty për të mbrojtur sigurinë e llogarisë suaj dhe për të mbajtur qëndrueshmërinë e serverit. Duke ndjekur hapat e përshkruara në këtë artikull, mund të zgjidhni kufizimet kohore të hyrjes dhe të merrni masa për t'i parandaluar ato në të ardhmen.

Aplikacioni celular:

Shfletues uebi:

Çfarë të bëj kur përballem me kufizimet kohore të hyrjes:

  1. Prisni për kohëmatësin e numërimit mbrapsht: Kur hasni një afat kohor të hyrjes, mënyra më e mirë e veprimit është të prisni me durim. Në faqen e hyrjes, do të shihni zakonisht një kohëmatës që numëron mbrapsht që tregon kohën që duhet të prisni përpara se të provoni të hyni sërish. Ky kohëmatës është vendosur për të parandaluar mbingarkesën e ardhshme në serverët tanë dhe për të siguruar sigurinë e llogarisë suaj.
  2. Kontrolloni kredencialet tuaja: Ndërsa prisni që kohëmatësi i numërimit mbrapsht të përfundojë, merrni një moment për të kontrolluar dy herë kredencialet tuaja të hyrjes. Sigurohuni që po përdorni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e saktë. Ndonjëherë, problemet me hyrjen mund të zgjidhen thjesht duke futur informacionin e saktë.
  3. Pastro memorien e memories së shfletuesit dhe skedarët e skedarëve: Ndonjëherë, problemet e identifikimit mund të shkaktohen nga të dhënat e memories së ruajtur në shfletuesin tuaj të internetit. Pastrimi i memories specifike të shfletuesit dhe kukive mund të ndihmojë me zgjidhjen. Udhëzimet për pastrimin e memories specifike dhe kukive ndryshojnë në varësi të shfletuesit, ndaj këshillohuni me dokumentacionin e ndihmës së shfletuesit për udhëzime specifike.
  4. Përdorni një shfletues ose pajisje të ndryshme: Nëse vazhdoni të përjetoni afate të identifikimit, provoni të përdorni një shfletues ose pajisje tjetër të internetit. Kjo mund t'ju ndihmojë të përcaktoni nëse problemi është specifik për konfigurimin tuaj aktual.
  5. Kontaktoni me mbështetjen: Nëse i keni ndjekur këto hapa dhe nuk mund të identifikoheni pas skadimit të kohëmatësit të numërimit mbrapsht, është koha të kontaktoni ekipin tonë të mbështetjes. Ne do ta hetojmë problemin më tutje dhe do t'ju ofrojmë ndihmë të personalizuar.

Këshilla për të shmangur afatet e ardhshme të hyrjes: Për të parandaluar afatet e ardhshme të identifikimit, merrni parasysh këshillat e mëposhtme:

  1. Përdorni fjalëkalime të forta: Sigurohuni që fjalëkalimi është i fortë dhe unik. Shmangni përdorimin e informacionit që është i lehtë për t'u hamendësuar.
  2. Menaxheri i fjalëkalimeve: Përdorni një menaxher fjalëkalimesh për të ruajtur dhe menaxhuar në mënyrë të sigurt kredencialet e hyrjes.
  3. Kufizoni përpjekjet e hyrjes: Shmangni përpjekjet e shumta të njëpasnjëshme për të hyrë. Nëse harroni fjalëkalimin, rivendoseni duke përdorur funksionin Kam harruar fjalëkalimin.
  4. Përditësoni rregullisht aplikacionin ose shfletuesin: Përditësimi i aplikacionit ose shfletuesit të uebit mund të ndihmojë në parandalimin e problemeve me hyrjen.

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes dhe ne do t’ju ndihmojmë me kënaqësi.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
  • x