Si të kërkoj fshirjen e llogarisë dhe fshirjen e të dhënave

Mund të kërkoni ta fshini llogarinë e Airalo-s dhe datat që lidhen me të në çdo kohë. Hyni në llogarinë e Airalo-s në aplikacionin celular ose në faqen e internetit për të filluar.

Në aplikacionin Airalo:

 1. PREKNI “Profili”.
 2. PREKNI “Informacioni i llogarisë”.
 3. PREKNI “Fshi llogarinë”.
 4. ZGJIDHNI një arsye për kërkesën.
 5. PREKNI Vazhdo.
 6. LEXONI kushtet e përgjithshme dhe PREKNI “Fshi llogarinë” për të vazhduar.
 7. Kërkesa juaj është përpunuar. PREKNI "Në rregull, e kuptova" për ta përfunduar.

Në faqen e internetit të Airalo:

 1. KLIKONI emrin tuaj.
 2. KLIKONI “Informacioni i llogarisë”.
 3. KLIKONI “Fshi llogarinë”.
 4. ZGJIDHNI një arsye për kërkesën.
 5. KLIKONI “Vazhdo”.
 6. LEXONI kushtet e përgjithshme dhe KLIKONI “Fshi llogarinë” për të vazhduar.
 7. Kërkesa juaj është përpunuar. KLIKONI "Në rregull, e kuptova" për ta përfunduar.

Nëse ndërroni mendje, mos u shqetësoni. Mund të futeni në llogarinë e Airalo-s dhe ta anuloni fshirjen e llogarisë brenda shtatë ditësh nga kërkesa.

Nëse keni pyetje, mos ngurroni të kontaktoni ekipin e mbështetjes dhe ne do t'ju ndihmojmë me kënaqësi.

Pyetje të ngjashme

Tema të tjera

Ju duhet akoma ndihmë?

Na kontaktoni dhe ekipi ynë i mbështetjes së klientit do t'ju kontaktojë sa hap e mbyll sytë.
Na dërgoni një mesazh
Të drejtat e autorit Airalo © 2021
 • x